元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
元朗撚睇呢個po真係笑而不語
淨係話尚悅渣車只可行屯公呢樣已經

老老豆豆 地點係真心吊腳既 建議樓主帶同兩老搵個風和日麗大太陽既中午約個aa 由千色行入去睇樓 兩老應該會吊爆你

公園果邊的確係環境好既 圖書館就快起好 又有泳池[size=2]但個泳池有屎嫁/size=2] 有小朋友讀書都方便 但有車渣先好考慮 一家大細假日夜晚番屋企你就知味道

住開荃灣搬入元朗真係唔係好化算 巴打仲要番中環 真係屎忽痕先會想搬

有七球想要露台 你不如真係抽新盤啦

agger 個位隔攝到仆街
你買屯門仲好啦
碼頭果邊不知幾正
利申 住近碼頭

塞屯公有幾痛苦

利申:試過係屯公肚痛

唔行屯門公路行西鐵都OKAY
之後碼頭果邊條西鐵線起好之後一定好旺
宜家都升緊果邊D 樓
但一定越大越多大陸人

話就話起姐 都唔知係咪真 又無咁快起得好 有排等喎
緊係解決左當前既需要先 住開荃灣交通咁方便 無啦啦搬入屯碼或者尚悅 我睇唔透

如果係咁 一係瓏門囉 樓下就西鐵啦
小巴入 車疏 又唔定時
夏天行入去又身水身汗
雍翠
尚悅狗都唔屌
上年夏天中午由aa帶路行入去一次,仲去埋蝶翠
我叫佢呢2個屋苑千奇唔好再帶我睇
最後買左雞地
元朗撚睇呢個po真係笑而不語
淨係話尚悅渣車只可行屯公呢樣已經

老老豆豆 地點係真心吊腳既 建議樓主帶同兩老搵個風和日麗大太陽既中午約個aa 由千色行入去睇樓 兩老應該會吊爆你

公園果邊的確係環境好既 圖書館就快起好 又有泳池[size=2]但個泳池有屎嫁/size=2] 有小朋友讀書都方便 但有車渣先好考慮 一家大細假日夜晚番屋企你就知味道

住開荃灣搬入元朗真係唔係好化算 巴打仲要番中環 真係屎忽痕先會想搬

有七球想要露台 你不如真係抽新盤啦

agger 個位隔攝到仆街
你買屯門仲好啦
碼頭果邊不知幾正
利申 住近碼頭

塞屯公有幾痛苦

利申:試過係屯公肚痛

唔行屯門公路行西鐵都OKAY
之後碼頭果邊條西鐵線起好之後一定好旺
宜家都升緊果邊D 樓
但一定越大越多大陸人

坐西鐵其實屯門好啲,朝早元朗站已經好爆,好難一班車上到

近新墟就會去西鐵既

其他地方e.g. 寶怡盈豐……一定係村巴
因為佣金比一萬 拆到落個aa度得返3000蚊左右

所以唔好以為aa袋好多

如果樓主冇問題就引用我啦

明碼實價講明先 當然你搵到佣金收1成既aa咁我冇野好講

留個tg ok?
雍翠
尚悅狗都唔屌

真心幾好
上年夏天中午由aa帶路行入去一次,仲去埋蝶翠
我叫佢呢2個屋苑千奇唔好再帶我睇
最後買左雞地

雞地個 1-3km 生活圈配套係幾好
尚悅仲要睇下你住邊棟,住入d三個字一定出唔到西鐵站
夏天沿路冇遮冇擋熱到仆街
唔揸車唯一辦法係踩單車出去
遲啲朗8世宙grand yoho入伙
元朗人滿為患呀
無車真係
巴士西鐵你估咁易上

利申:市區搬入元朗L
三房套屋主留名
放租緊
比你地講到狗也不屌
事實好多一家大細搵盤
交通黎講有村巴, 行去西鐵男人黎講都係15分鐘內
會所大, 住黎講係唔錯

租緊幾銀?
有同事住呢度,佢對呢個屋苑既感受只得2個字:垃圾

早排睇完佢同溱柏之後,個位同間格真係 ,轉左去睇屯門d樓

溱柏仲遠
最on9溱柏一出停車場就會塞車
返工就岩時間落去搭68e/68f都ok既

夜返就on9 d, 大欖miss左就要yoho/又新街行入去
因為村巴10:40就尾班, 當然你有私家車另計

利申: 住緊
好多新移民都住
遲啲朗8世宙grand yoho入伙
元朗人滿為患呀
無車真係
巴士西鐵你估咁易上

利申:市區搬入元朗L

老實講全香港都人滿為患

東涌線香港方向: 奧運站上唔到車

港島線中環方向: 北角站上唔到車

觀塘線來回方向: 太子站, 藍田站上唔到車

荃灣線來回方向: 太子站上唔到車

樓上班人話咁都遠...真係要yoho midtown/ 瓏門先岩住
自己有冇車?有車就無問題,無車就on撚鳩

利申:我住西鐵站都覺得出市區好撚麻煩,俾我揀,真係住荃灣好過
樓上班人話咁都遠...真係要yoho midtown/ 瓏門先岩住

邊個話一定要住yoho midtown/瓏門
元朗係人住咩
多蝗多蝻多圍村佬多古惑仔
垃圾
歡迎Aa tg 我傾: ctkching
瓏門正 但要成七球

遠唔係問題 係隔涉 而且條路無遮擋 好天曬落雨淋喎
如果樓主係資金有限既首置上車 睇餸食飯咁諗 買尚悅係唔錯既選擇 但帶住兩老由荃灣搬入尚悅就。。。

聽講雍翠唔錯

樓主都係親自落區巡下啦 可能你好鍾意呢

冇人咁講過
只不過外區人入黎住
最好都選擇一d比較就腳既樓盤姐
見過太多人買果時(特別係d女人)就話:最多就住遠d, 唔介意行多一陣但係要住靚d
之後一次打風落雨後就後悔
真係見過太多太多呢d例子

而家買樓真係要睇餸食飯
唔一定要住鐵路上蓋,但都唔好好似尚悅位置咁屌鬼,附近冇咩超級市場,食店,雜貨店

好多野真係過來人先明既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞