元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
元朗想方便一定係yoho. 想享受人生就爾巒

鬼唔知咩 貴吖

爾巒餵蚊

好似後面係電塔
買尚悅不如買洪水橋尚城個埋啦最小有輕鐵巴士直出旺角又係正中間去屯元天都係十五分鐘到
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

深井啦,6球已經三房海景又近荃灣

而家仲有呢支歌仔唱?
朗8得唔得?

睇你同咩比

朗8坐西鐵一定方便
真正鐵路盤

一落樓就係 仲行得近過yoho
yoho town/mid town
你睇返行去西鐵站其實都要啲時間

但除此以外 就沒有其他了
周圍係工廈 乜都冇
最近行返過世宙嗰邊 五分鐘左右

返工上唔上到車?

你預一班車唔得,現在未入晒伙元朗站都已經好爆

元朗站而家有時一班車都唔得
但多數得

將來加埋屯門南 洪水橋
不敢想

唔洗加啦,就算唔計屯門南和洪水橋,元朗盤入晒伙已經

大西北已經夠票
請轉投新界東

好似好撚慘

樓主,不如再講吓有乜條件,例如面積,樓齡,銀碼。
老實,尚悅嗰個位置好多元朗人正常時間唔會去,唔會經,除咗新樓又夠平(夠靜?)無甚賣點。
話尚悅好,又近果班唔係住緊驚輸面子就係放緊盤
行出西鐵站4個字
行撚到懷疑人生
西鐵行去尚悅一再搭巴士番出去

真係覺得個到好遠
結論好似係狗也不屌
元朗想方便一定係yoho. 想享受人生就爾巒

鬼唔知咩 貴吖

一分錢一分貨...
結論好似係狗也不屌

你去租幾個月住下

肯定你住到屌屌聲
結論好似係狗也不屌

睇你想點,要新樓既選擇真係唔多
尚悅如果揸車勁方便喎出大攬,一出轉右上十八響迴旋處,依家又有新路唔洗去博愛迴旋處,入大攬5,6分鐘到
結論好似係狗也不屌

如果退休、活動範圍淨係喺元朗的話
都屌得吓嘅
咩撚野 屯元天 點解入邊啲人住新界 近大陸 可以住到咁自豪
尚悅如果揸車勁方便喎出大攬,一出轉右上十八響迴旋處,依家又有新路唔洗去博愛迴旋處,入大攬5,6分鐘到

來回隧道費 $88
仲未計油錢

如果平時楂開車,有啲錢,又想要生活質素,可諗。

但如果窮能,純粹貪樓平,就三思。

來回隧道費 $88
仲未計油錢

如果平時楂開車,有啲錢,又想要生活質素,可諗。

但如果窮能,純粹貪樓平,就三思。

你知唔知4,000,000 喺九龍買到咩樓
樓主不如好似另一位巴打咁講,講下你少少背景資料等其它人俾意見
樓主不如好似另一位巴打咁講,講下你少少背景資料等其它人俾意見

有個四球2舊樓,供淨一球,我同老母老豆,一個嫁唔出家姐同住

所以想買間三房套,新少少

老母荃灣返工,老豆全香港走, 兩老50 頭,
我返中環
我住左尚悅半年,覺得幾好住,俾我揀yoho同尚悦,我會㨂尚悦,我老婆番金鐘,每朝行去雞地搭村巴九個字就番到中環,我自己番觀塘就行三個字去大馬路搭巴士,其實好憎搭西鐵,又多人轉車又行好遠,唔好諗住yoho西鐵上蓋就好方便,啲巴士去到yoho九成冇位坐,yoho行入市中心又遠

巴打平時係咪少煮飯 出街食完先番屋企?

係,兩公婆好少煮飯,通常又新街搞掂,我覺得行條路真係冇乜問題,兩個人冇小朋友其實ok啦,我唔鍾意週圍太多人,yoho樓下係大商場我覺得好焗促,不過有左小朋友都係會搬番出市區

我返中環

嘩,咁交通係你地要考慮,尚悅除咗新交通真係麻麻

我返中環

嘩,咁交通係你地要考慮,尚悅除咗新交通真係麻麻

你個budget要新3房難咗啲

我返中環

住大西北最怕去香港東南
觀塘、將軍澳、港島東嗰啲
預返個半鐘車程 尚悅再加多啲
我住左尚悅半年,覺得幾好住,俾我揀yoho同尚悦,我會㨂尚悦,我老婆番金鐘,每朝行去雞地搭村巴九個字就番到中環,我自己番觀塘就行三個字去大馬路搭巴士,其實好憎搭西鐵,又多人轉車又行好遠,唔好諗住yoho西鐵上蓋就好方便,啲巴士去到yoho九成冇位坐,yoho行入市中心又遠

巴打平時係咪少煮飯 出街食完先番屋企?

係,兩公婆好少煮飯,通常又新街搞掂,我覺得行條路真係冇乜問題,兩個人冇小朋友其實ok啦,我唔鍾意週圍太多人,yoho樓下係大商場我覺得好焗促,不過有左小朋友都係會搬番出市區

無飯家庭就得,要買餸煮飯就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞