元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
三房套屋主留名
放租緊
比你地講到狗也不屌
事實好多一家大細搵盤
交通黎講有村巴, 行去西鐵男人黎講都係15分鐘內
會所大, 住黎講係唔錯

百貨應百客既

單身/兩公婆就yoho方便
一家大細想7球有新屋大屋住, 全港都唔多選擇

同意 睇餸食飯
朗庭園都有大單位,駁一程輕鐵去元朗站好過你尚悅行過去

我兩年前睇樓都睇過朗庭,都有考慮過

最後都係選返雞地果頭
三房套屋主留名
放租緊
比你地講到狗也不屌
事實好多一家大細搵盤
會所大, 住黎講係唔錯

百貨應百客既

唔同人有唔同需要

尚悅新樓質素,佢樓價已經反映左佢既唔方便

但係好似我朋友自己揸車番工其實冇咩問題

不過比佢老婆屌到仆街,佢老婆冇車牌
尚悅親身行過唔就腳到仆街

10分鐘行到千色嗰個超人黎?20分鐘都未必得

有人行得快,有人行得慢
睇數據客觀d
朗庭園都有大單位,駁一程輕鐵去元朗站好過你尚悅行過去

我兩年前睇樓都睇過朗庭,都有考慮過

最後都係選返雞地果頭

其實唔介意舊少少真係雞地仲好
荃灣搬去元朗
元朗撚睇呢個po真係笑而不語
淨係話尚悅渣車只可行屯公呢樣已經

老老豆豆 地點係真心吊腳既 建議樓主帶同兩老搵個風和日麗大太陽既中午約個aa 由千色行入去睇樓 兩老應該會吊爆你

公園果邊的確係環境好既 圖書館就快起好 又有泳池[size=2]但個泳池有屎嫁/size=2] 有小朋友讀書都方便 但有車渣先好考慮 一家大細假日夜晚番屋企你就知味道

住開荃灣搬入元朗真係唔係好化算 巴打仲要番中環 真係屎忽痕先會想搬

有七球想要露台 你不如真係抽新盤啦
多小強係真
個廁所有臭坑渠味
交通樓下得一架車去大欖 半個鐘先一架
一係搭村巴
隔離譽88好好多
多小強係真
個廁所有臭坑渠味
一係搭村巴
隔離譽88好好多

點解會多小強
多小強係真
個廁所有臭坑渠味
一係搭村巴
隔離譽88好好多

點解會多小強

尚悅部分單位係黑廁
我朋友做aa

你睇晒樓決定要邊間可以搵我

我可以叫我朋友係佣金方面打返個2-3折比你

即係樓價400萬左右 佣金正常就4萬

到時你佣金比返一萬內就ok

始終你出去回佣 人地aa會比說話你聽 比面色你睇

除非你睇樓前講定咁就得

利申:我朋友不是我

咁快有人放佣

樓主,我有個fd唔收佣

係咪真嫁

到時買樓搵你個fd ok?

佢同我講左唔做你生意
多小強係真
個廁所有臭坑渠味
一係搭村巴
隔離譽88好好多

點解會多小強

尚悅部分單位係黑廁

唔知
但我見垃圾都算乾淨
我見過小強係門口行入黎
夜晚有幾隻係廚房
打佢就行入廚櫃入面
捉唔到
就黎支爆
供乜撚野

講撚左就黎十年 ,好多人都麻木哂
有同事住呢度,佢對呢個屋苑既感受只得2個字:垃圾

早排睇完佢同溱柏之後,個位同間格真係 ,轉左去睇屯門d樓
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

深井啦,6球已經三房海景又近荃灣

老老豆豆 地點係真心吊腳既 建議樓主帶同兩老搵個風和日麗大太陽既中午約個aa 由千色行入去睇樓 兩老應該會吊爆你

公園果邊的確係環境好既 圖書館就快起好 又有泳池[size=2]但個泳池有屎嫁/size=2] 有小朋友讀書都方便 但有車渣先好考慮 一家大細假日夜晚番屋企你就知味道

住開荃灣搬入元朗真係唔係好化算 巴打仲要番中環 真係屎忽痕先會想搬

agger 個位隔攝到仆街
你買屯門仲好啦
碼頭果邊不知幾正
利申 住近碼頭

塞屯公有幾痛苦

利申:試過係屯公肚痛
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

深井啦,6球已經三房海景又近荃灣

咁一係講麗城啦

你買屯門仲好啦
碼頭果邊不知幾正
利申 住近碼頭

塞屯公有幾痛苦

唔行屯門公路行西鐵都OKAY
之後碼頭果邊條西鐵線起好之後一定好旺
宜家都升緊果邊D 樓
但一定越大越多大陸人

坐西鐵其實屯門好啲,朝早元朗站已經好爆,好難一班車上到

你買屯門仲好啦
碼頭果邊不知幾正
利申 住近碼頭

塞屯公有幾痛苦

唔行屯門公路行西鐵都OKAY
之後碼頭果邊條西鐵線起好之後一定好旺
宜家都升緊果邊D 樓
但一定越大越多大陸人

知唔知屯門碼頭果邊西鐵幾時起好?
三房套屋主留名
放租緊
比你地講到狗也不屌
事實好多一家大細搵盤
會所大, 住黎講係唔錯

百貨應百客既

單身/兩公婆就yoho方便
一家大細想7球有新屋大屋住, 全港都唔多選擇

同意 睇餸食飯

老老豆豆,呢個銀碼買3房套,要3、4年新樓,梗係有Trade off啦 (i.e.交通)。
但係廿年樓齡,有位置正常方便嘅大路選擇,例如卓爾居,甚至更平六球有找嘅嘉湖山莊。
反正由荃灣搬,都係去新地方,不防揾闊啲,屯元天只要係中心位置,對外嘅交通分別不大。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞