元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
其實西鐵上唔到, 新樓未入住既人點算?

未去到上唔到嘅 不過迫囉
想試可以朝早搵朝一早入元朗站 返工試試
第時2019年新紅磡站月台啟用 西鐵有空間加班嘅
而家就用盡咗個capacity架喇

同埋上車冇分先後 到時大家一齊迫架啫
「原居民」冇著數

我由通車坐到現在,真係睇住越嚟越多人

「原居民」冇著數

東西綫啲車係咪會密過西鐵?
行15-20分鐘路已經好癲,夏天一定熱到仆街

行又話遠 坐車又話塞香港人真係難服侍

講事實,唔好答埋啲廢話

咁撚把炮點解唔買君臨天下 凱旋門 你有撚錢咩
粗粗地住住先唔撚得既 好境咪再換樓囉

你係專做尚悅既AA

係既話我仲唔撚係旺角乞食緊?

即係你都知尚悅唔得,唔會賣得好啦
大家俾意見樓主有咩問題?

你係有做尚悅嘅AA

真係得淡笑
行15-20分鐘路已經好癲,夏天一定熱到仆街

行又話遠 坐車又話塞香港人真係難服侍

講事實,唔好答埋啲廢話

你係專做尚悅既AA

你係有做尚悅嘅AA

真係得淡笑

佢就係果程接駁車就出哂事:
1. 早上同放工班次唔夠多, 基本上早上8點係尚悅出門口, 等接駁車連埋車程(唔好睇少果一程路, 當中大約有5個燈位, 果一程路有大部分係單線行車)真係要20-30分鐘先到元朗西鐵站, (雨天仲塞, 45分鐘不是夢)
2. 想行出去? 得, 20分鐘全露天既路程, 好天又死, 雨天又煩, 夏天熱死, 冬天冷死. 唔好講打風, 紅黑雨, 濕哂都未到西鐵
3. 當你唔駛正常時間番工, 你知唔知非上班時間既接駁車比運輸署cut哂, 而家下午2時至下午4時尚悅係冇接駁車出入, 唔知之後運輸署仲會cut幾多接駁車, 你明點解咁多人行出黎, 因為有d時間真係冇車

http://www.td.gov.hk/filemanager/tc/content_405/nr969_c.pdf

等左你上水好耐

假設住尚悅, 星期六日下午2時至下午4時想搭西鐵出街, 不如你解釋下第3點點解決好?
搭車又唔湯唔水
行又行餐死
最憎呢d距離既住宅

利申:住左元朗2x年

講事實,唔好答埋啲廢話

你係專做尚悅既AA

你係有做尚悅嘅AA

真係得淡笑

1. 早上同放工班次唔夠多, 基本上早上8點係尚悅出門口, 等接駁車連埋車程(唔好睇少果一程路, 當中大約有5個燈位, 果一程路有大部分係單線行車)真係要20-30分鐘先到元朗西鐵站, (雨天仲塞, 45分鐘不是夢)
2. 想行出去? 得, 20分鐘全露天既路程, 好天又死, 雨天又煩, 夏天熱死, 冬天冷死. 唔好講打風, 紅黑雨, 濕哂都未到西鐵
3. 當你唔駛正常時間番工, 你知唔知非上班時間既接駁車比運輸署cut哂, 而家下午2時至下午4時尚悅係冇接駁車出入, 唔知之後運輸署仲會cut幾多接駁車, 你明點解咁多人行出黎, 因為有d時間真係冇車

http://www.td.gov.hk/filemanager/tc/content_405/nr969_c.pdf

等左你上水好耐

假設住尚悅, 星期六日下午2時至下午4時想搭西鐵出街, 不如你解釋下第3點點解決好?

行去西鐵站

「原居民」冇著數

我由通車坐到現在,真係睇住越嚟越多人

基本上過左天水圍,去到美孚前,個個站都好難上

講事實,唔好答埋啲廢話

你係專做尚悅既AA

你係有做尚悅嘅AA

真係得淡笑

等左你上水好耐

單車
其實村巴要等幾耐?
想問下係依個post邊個買得起尚悅?買唔起既無資格踩人地屋苑!!!!
想問下係依個post邊個買得起尚悅?買唔起既無資格踩人地屋苑!!!!

on9
又話自己唔係孽主 又話唔撚係AA
邊撚度踩親你條尾

尚悅有幾撚貴呀?咪撚咁井底
真係好多痴線佬
垃圾咪垃圾 個個都話垃圾好難信你唔垃圾
你都係快快手叫老細轉你去其他地區啦 冇單開架啦
現在啲人好無禮貌,講兩講就發皮四

我有資格,係唔係可以繼續踩?

「原居民」冇著數

會有capacity 但冇講過會加班
而家無論路軌定列車都用盡咗

而家一小時最多21班
新路一個鐘可以最多28班

我有資格,係唔係可以繼續踩?

大撚把人住緊貴過尚悅啦

「原居民」冇著數

會有capacity 但冇講過會加班
而家無論路軌定列車都用盡咗

而家一小時最多21班
新路一個鐘可以最多28班

算啦
尚悅都冇咩再好討論
樓主買樓記得自己衡量一下

到底真公屋朗善邨隔涉d?定係呢個偽豪宅尚悅隔涉d?

到底真公屋朗善邨隔涉d?定係呢個偽豪宅尚悅隔涉d?

住公屋啲女叫收皮 呢個平平哋假豪宅日日玩下女

屋企人買得起算唔算

On99
我住緊市價過8球樓
尚悅/原築/秦泊點揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞