元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
住yoho好似仲好
低水
樓主係到,比大家講到狗都不屌咁

你親身行過尚悅未
樓主邊到返工 本身有無車先

返中環,屋企人周圍返工, 無車😂
住咗元朗廿幾年 以往有野發生都係位於元朗郵政局即係同樂街附近,水邊圍近壁球場果頭,一係就雞地 不過啲蝻而家出沒範圍太廣 又狼死 自己一個人返屋企 都行快幾步

尚悅附近都有唔少屋苑 住落會慢慢多返啲設施 但你預元朗出九龍 港島 坐狗鐵起碼九個字至一個鐘 巴士塞汀九咁囉 食野 行街 娛樂 遲下開埋yoho 3期 有街行都算唔錯

果區如果係學生哥/主婦/區內番工就爽.
出市區計真係全元朗最差.

但啲女嚟到見到你以為好撚貴 其實仲平諗過九龍啲居屋公屋

買得果個位就係貪平啦
住元朗除佐可以有野食都唔知有咩好

你親身行過尚悅未

好似要15分鐘先行到去元朗西鐵,但諗住如果買都係坐邨巴
買riva好過唔

你親身行過尚悅未

好似要15分鐘先行到去元朗西鐵,但諗住如果買都係坐邨巴

果個位置吊腳到不得了
荃灣搬元朗
你接受到咁吊腳不如元朗公園果邊仲好
荃灣搬元朗

交通方面我覺得佢會後悔
荃灣搬元朗

交通方面我覺得佢會後悔

我自己就唔怕,最怕老豆老母屌9 我
荃灣搬元朗

交通方面我覺得佢會後悔

治安又唔係好
又多大陸喱
叫雞 玩泰妹都夠近
你接受到咁吊腳不如元朗公園果邊仲好

公園會方便過尚悅個位? 我見翹翠都幾新正
叫雞 玩泰妹都夠近

邊到有泰妹?
交通一定冇荃灣咁方便
但元朗出九龍 香港個邊巴士都係0.5hr~九個字
尚悅出千色都方便 個邊都多野食

尚悅出千色都方便
朋友住o個度
村巴好疏,西鐵行過去要10幾20分鐘
個位好吊腳

你親身行過尚悅未

行過 入埋2房 5月交樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞