元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
聽講村巴朝早排長龍又疏
淨係尚悅出元朗站都預45分鐘

識野woo, 住戶?

朋友開頭住尚悅,3年後即加錢搬去YOHO
引哂D地產狗入黎

得7球乍

有得傾下

有推介?

有 點聯絡你?

朗8?

講方便黎講一定尚悅

尚悅方便過朗8都講得出

笑而不語
申利 元朗人
聽講村巴朝早排長龍又疏

識野woo, 住戶?

住開出面區搬入元朗

我勸你買番Yoho算,如果唔係多數住唔慣
引哂D地產狗入黎

我唔係地產狗囉
利申:住雞地,唔想巴打中招
夏天好撚多曱甴
尚悅喺元朗區私樓算平 知唔知點解?
一黎唔近西鐵 搭車揸車又唔近大欖隧道 焗住塞屯公出市區
尚悅附近真係死城 野食又唔多野簡 行番過去元朗廣場又要半粒鐘
我諗唔到咩理由要由荃灣搬過黎尚悅

你應該無揸開車

尚悅一出就係十八鄉迴旋處
一出就一條大直路上大欖隧道
引哂D地產狗入黎

我唔係地產狗囉

上面留tg條撚樣呀
引哂D地產狗入黎

我唔係地產狗囉

上面留tg條撚樣呀
以前住雞地嗰邊 依家住公園嗰邊真心冇咁方便
手工比較差
我朋友做aa

你睇晒樓決定要邊間可以搵我

我可以叫我朋友係佣金方面打返個2-3折比你

即係樓價400萬左右 佣金正常就4萬

到時你佣金比返一萬內就ok

始終你出去回佣 人地aa會比說話你聽 比面色你睇

除非你睇樓前講定咁就得

利申:我朋友不是我

又多一件
Yoho貴,但住開元朗都知買yoho其實win硬升第一時升得最快。,但首期要好大筆,想買,但真係太貴
之前搵盤 個aa帶我去真係中伏 行到身水身汗

夜晚想食野都無啊 又人多 住元朗公園個面都無咁嬲

起碼環境好 治安好
聽講村巴朝早排長龍又疏

識野woo, 住戶?

住開出面區搬入元朗

我勸你買番Yoho算,如果唔係多數住唔慣

我覺得大西北要住近西/輕鐵,除非你唔會大西北區內活動(因為區內主要交通係輕鐵)
Yoho貴,但住開元朗都知買yoho其實win硬升第一時升得最快。,但首期要好大筆,想買,但真係太貴

貴買貴賣姐

同埋商場Grand yoho商場就快開

唔想你好似我朋友上錯車

覺得 Midtown 貴就睇下 1期啦
如果巴打唔介意村屋搵下西邊圍 英龍圍 東頭村仲好

西鐵站個堆村屋 再唔係采葉 都好過尚悅
我朋友做aa

除非你睇樓前講定咁就得

又多一件

大佬 佣金平左70-80%你仲想點

咁叻你買樓咪出去比足佣囉

首先人地問尚悅好唔好住
你就係到r生意,本身已經9唔搭8
係幫人就幫到底,買家全免,你收足賣家1%得啦
我朋友做aa

除非你睇樓前講定咁就得

咁快有人放佣

樓主,我有個fd唔收佣
夏天好撚多曱甴
尚悅喺元朗區私樓算平 知唔知點解?
一黎唔近西鐵 搭車揸車又唔近大欖隧道 焗住塞屯公出市區
尚悅附近真係死城 野食又唔多野簡 行番過去元朗廣場又要半粒鐘
我諗唔到咩理由要由荃灣搬過黎尚悅

你應該無揸開車

尚悅一出就係十八鄉迴旋處
一出就一條大直路上大欖隧道

正想講
搭車黎講果個位真係好差
但揸車黎緊佢係元朗最方便咁滯
一上就高速 依家仲要唔使經博愛迴旋處
不過日日咁揸車行大欖都唔係辦法
搭公共交通工具就真係好麻煩
地產狗唔好認同我可以嗎?我唔想啲人以為我都係地產狗呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞