元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
一手定二手?

得7球乍
一手定二手?

得7球乍

有得傾下
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

有 點聯絡你?
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

有 點聯絡你?

朗8?
交通一定冇荃灣咁方便
但元朗出九龍 香港個邊巴士都係0.5hr~九個字
尚悅出千色都方便 個邊都多野食

👍🏻👍🏻👍🏻

食野方便, 返工就唔方便
交通一定冇荃灣咁方便

👍🏻👍🏻👍🏻

返中環耐唔耐?
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

有 點聯絡你?

朗8?

講方便黎講一定尚悅
交通一定冇荃灣咁方便

👍🏻👍🏻👍🏻

返中環耐唔耐?

你幾多人住
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

有 點聯絡你?

朗8?

講方便黎講一定尚悅

留contact 聽朝搵你傾傾
荃工三寶
交通一定冇荃灣咁方便

👍🏻👍🏻👍🏻

返中環耐唔耐?

你幾多人住

想要三房一套
荃工三寶

三寶係咁升

得7球乍

有得傾下

有推介?

有 點聯絡你?

朗8?

講方便黎講一定尚悅

留contact 聽朝搵你傾傾

tg hkgqqbobo
粉嶺牽xx
三房一套
600萬樓下有

我唔係aa
只係果度住
果個位朝早出市區番工好難搞,
巴士西鐵站都唔近, 仲要元朗區尾站, 每朝逼住咁企出市區
寧願住元朗公園果邊都仲冇咁嬲. 至少一坐上車大覺訓
另外上面話30-45分鐘出九龍港島係非繁忙時間計, 朝早要再加多15-30分鐘

連登仔唔洗番工, 你係度問盞哂氣
荃工三寶

三寶係咁升

點都好過住元朗
女平 但好新好靚 4百m 九龍區居屋都唔止
一手定二手?

得7球乍

有得傾下

有推介?

有 點聯絡你?

朗8?

講方便黎講一定尚悅

尚悅方便過朗8都講得出
果個位朝早出市區番工好難搞,
巴士西鐵站都唔近, 仲要元朗區尾站, 每朝逼住咁企出市區
寧願住元朗公園果邊都仲冇咁嬲. 至少一坐上車大覺訓
另外上面話30-45分鐘出九龍港島係非繁忙時間計, 朝早要再加多15-30分鐘

連登仔唔洗番工, 你係度問盞哂氣

係,果邊仲好又夠靜,同埋元朗站朝早已經好爆,遲啲入晒伙唔敢想像
行出行入買野都半粒鐘

除非你有工人,渣車出入就好住喇
住咗元朗廿幾年 以往有野發生都係位於元朗郵政局即係同樂街附近,水邊圍近壁球場果頭,一係就雞地 不過啲蝻而家出沒範圍太廣 又狼死 自己一個人返屋企 都行快幾步

尚悅附近都有唔少屋苑 住落會慢慢多返啲設施 但你預元朗出九龍 港島 坐狗鐵起碼九個字至一個鐘 巴士塞汀九咁囉 食野 行街 娛樂 遲下開埋yoho 3期 有街行都算唔錯
住咗元朗廿幾年 以往有野發生都係位於元朗郵政局即係同樂街附近,水邊圍近壁球場果頭,一係就雞地 不過啲蝻而家出沒範圍太廣 又狼死 自己一個人返屋企 都行快幾步

尚悅附近都有唔少屋苑 住落會慢慢多返啲設施 但你預元朗出九龍 港島 坐狗鐵起碼九個字至一個鐘 巴士塞汀九咁囉 食野 行街 娛樂 遲下開埋yoho 3期 有街行都算唔錯

果區如果係學生哥/主婦/區內番工就爽.
出市區計真係全元朗最差.

果區如果係學生哥/主婦/區內番工就爽.
出市區計真係全元朗最差.

但啲女嚟到見到你以為好撚貴 其實仲平諗過九龍啲居屋公屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞