元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
入過去未,不如你入一次先講
夏天好撚多曱甴
尚悅喺元朗區私樓算平 知唔知點解?
一黎唔近西鐵 搭車揸車又唔近大欖隧道 焗住塞屯公出市區
尚悅附近真係死城 野食又唔多野簡 行番過去元朗廣場又要半粒鐘
我諗唔到咩理由要由荃灣搬過黎尚悅

你應該無揸開車

尚悅一出就係十八鄉迴旋處
一出就一條大直路上大欖隧道

正想講
搭車黎講果個位真係好差
但揸車黎緊佢係元朗最方便咁滯
一上就高速 依家仲要唔使經博愛迴旋處
不過日日咁揸車行大欖都唔係辦法
搭公共交通工具就真係好麻煩

尚悅果位真係9流

你買尚豪亭同采葉亭都冇咁差
係边返工先?
過海坐特968一定企到過海

想返屋企隧道轉68e 30分鐘一班

利申:住元朗公園
夏天好撚多曱甴
尚悅附近真係死城 野食又唔多野簡 行番過去元朗廣場又要半粒鐘

你應該無揸開車

正想講
搭車黎講果個位真係好差

尚悅果位真係9流

要用交通工具既話果個出去真係煩左啲
不過平時都好多人行去西鐵站/單車
我朋友做aa

你睇晒樓決定要邊間可以搵我

我可以叫我朋友係佣金方面打返個2-3折比你

即係樓價400萬左右 佣金正常就4萬

到時你佣金比返一萬內就ok

始終你出去回佣 人地aa會比說話你聽 比面色你睇

除非你睇樓前講定咁就得

利申:我朋友不是我

又多一件

大佬 佣金平左70-80%你仲想點

咁叻你買樓咪出去比足佣囉

首先人地問尚悅好唔好住
你就係到r生意,本身已經9唔搭8
係幫人就幫到底,買家全免,你收足賣家1%得啦

唔收佣又唔得

因為賣家都會回佣

大佬 我都講明回佣仲想點 明碼實價

又冇呃又冇氹 下下想r到盡

連登仔真係痴撚線

你仲唔明
人地問好唔好住就唔該貼題啦
夏天好撚多曱甴

你應該無揸開車

正想講
搭車黎講果個位真係好差

尚悅果位真係9流

尚悅行去西鐵

駛唔駛20分鐘
我朋友做aa

你睇晒樓決定要邊間可以搵我

我可以叫我朋友係佣金方面打返個2-3折比你

即係樓價400萬左右 佣金正常就4萬

到時你佣金比返一萬內就ok

始終你出去回佣 人地aa會比說話你聽 比面色你睇

除非你睇樓前講定咁就得

利申:我朋友不是我

又多一件

大佬 佣金平左70-80%你仲想點

咁叻你買樓咪出去比足佣囉

首先人地問尚悅好唔好住
你就係到r生意,本身已經9唔搭8
係幫人就幫到底,買家全免,你收足賣家1%得啦

唔收佣又唔得

因為賣家都會回佣

大佬 我都講明回佣仲想點 明碼實價

又冇呃又冇氹 下下想r到盡

連登仔真係痴撚線

你仲唔明
人地問好唔好住就唔該貼題啦

人地問好唔好住,佢就講回佣,狗唔撚答八
夏天好撚多曱甴

你應該無揸開車

正想講
搭車黎講果個位真係好差

尚悅果位真係9流

尚悅行去西鐵

駛唔駛20分鐘

平時好多人行出去
唔一定西鐵既
夏天好撚多曱甴

你應該無揸開車

正想講
搭車黎講果個位真係好差

尚悅果位真係9流

尚悅行去西鐵

駛唔駛20分鐘

遠到仆街
夏天好撚多曱甴

你應該無揸開車

正想講
搭車黎講果個位真係好差

尚悅果位真係9流

尚悅行去西鐵

駛唔駛20分鐘

平時好多人行出去
唔一定西鐵既

梗係多人行出去啦

果部shuttle bus繁忙時間真係要預番45分鐘先到元朗西鐵站
同埋尚悅行出去個條路好似有個巴士站

我唔記得咩巴士

我唔記得咩巴士

果部巴士 20分鐘先一班車
有同事住呢度,佢對呢個屋苑既感受只得2個字:垃圾

我唔記得咩巴士

果部巴士 20分鐘先一班車

68E 68F
荃灣西堆新盤點睇
你接受到咁吊腳不如元朗公園果邊仲好

公園會方便過尚悅個位? 我見翹翠都幾新正

唔會方便d,唔好聽人鳩up

尚悅係吊腳架喇,如果行15分鐘到西鐵,公園果頭15分鐘未必得
你接受到咁吊腳不如元朗公園果邊仲好

公園會方便過尚悅個位? 我見翹翠都幾新正

唔會方便d,唔好聽人鳩up

尚悅係吊腳架喇,如果行15分鐘到西鐵,公園果頭15分鐘未必得

公園就唔會坐西鐵
朗庭園都有大單位,駁一程輕鐵去元朗站好過你尚悅行過去
尚悅親身行過唔就腳到仆街

10分鐘行到千色嗰個超人黎?20分鐘都未必得
三房套屋主留名
放租緊
比你地講到狗也不屌
事實好多一家大細搵盤
交通黎講有村巴, 行去西鐵男人黎講都係15分鐘內
會所大, 住黎講係唔錯

百貨應百客既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞