元朗尚悅好住?

544 回覆
3 Like 30 Dislike
好心班aa咪撚害人啦 尚悅都夠膽話方便 十分鐘去千色 住左元朗幾十年 睇過算係元朗數一數二濕鳩既盤 同埋元朗3房單位選擇好少 住尚悅話環境好不如睇下村屋啦樓主

住大棠堆村屋冇咁嬲
好心班aa咪撚害人啦 尚悅都夠膽話方便 十分鐘去千色 住左元朗幾十年 睇過算係元朗數一數二濕鳩既盤 同埋元朗3房單位選擇好少 住尚悅話環境好不如睇下村屋啦樓主

尚悅叫方便真係笑死人

今次真係邊個話尚悅方便就係鬼

講完方便又無咗下文,我想聽下有幾方便架麻

講真 買唔係問題 約睇盤行入去定渣車送我睇先

尚悅叫方便真係笑死人

今次真係邊個話尚悅方便就係鬼

講完方便又無咗下文,我想聽下有幾方便架麻

講真 買唔係問題 約睇盤行入去定渣車送我睇先

識行一定西鐵站行過去
佢仲未賣之前,試過無聊由教育路千色行過去,當時正正中午一點,行撚到過去真係屌咗聲,遠唔遠好個人睇法,但條路真係幾係野囉
佢仲未賣之前,試過無聊由教育路千色行過去,當時正正中午一點,行撚到過去真係屌咗聲,遠唔遠好個人睇法,但條路真係幾係野囉
荃灣為例 好似地鐵站行去石圍角咁
D人經常同將尚悅同 棒珀 同蝶翠蜂比較
荃灣為例 好似地鐵站行去石圍角咁

石圍角好似有小巴上,行過去又係屌出嚟

相比之下蝶翠蜂好好多

相比之下蝶翠蜂好好多

同一位置點解無人屌

相比之下蝶翠蜂好好多

同一位置點解無人屌

蝶翠蜂千色後面大棠路一直入就係
我支持用九龍香港公屋價錢買完朗豪宅樣
去最近嘅一間m記都要廿分鐘
尚悅唔方便
但馬灣就唔方便喎 唔好老點人
尚悅唔方便

唔計揸車
其實冇分別
尚悅唔方便

唔計揸車
其實冇分別

如果計大家都係唔方便,我覺得馬灣靚,同埋新鴻基樓
譽88 會唔會比較好?
譽88 會唔會比較好?

冇咩盤
我當年屌雞地d單支都唔屌尚悅
譽88 會唔會比較好?

朗晴同譽發發唔差,SHK質素

不過都係唔近西鐵
樓主而家住荃灣邊到?

好似荃灣中心
又要新樓又要方便又要平,邊有咁著數
一定要取捨架啦
樓主而家住荃灣邊到?

好似荃灣中心

荃景圍

相比之下蝶翠蜂好好多

同一位置點解無人屌

有k巴同紅van經掛
叫做多個選擇出市中心,不過紅van多數預冇位啦咁尾
譽88 會唔會比較好?

朗晴同譽發發唔差,SHK質素

不過都係唔近西鐵

88都好似幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞