沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
食lunch 先睇
原來機場imax好似直頭唔開 唔知仲駛唔駛交租呢
又話好舒服既
仲有叫美帝後果自負
mtr啲鋪應該都會嘈唔交租,警方要求就冇得好講,話人太多影響正常運作而提早閂站但轉個頭俾警察包車,我係租客都會搵人一齊嘈
有機會唔使,不過真係睇下AA 當時draft TA 大唔大咬
唔係話「打就奉陪」咩,令人失望
事實係真係要用冥幣結算嘅貿易生意,無端端損失利息,水池有水冇水唔按供求,人為操縱,咁唔穩定邊有生意做?
即係租約有可能寫埋依啲條款?
有機會stipulate 發生一啲咩事就唔使履行份租約既部份或全部條款,但亦都可以唔寫
呢d 唔係法定要求,係雙方既contractual freedom 黎,所以講唔埋
商務部,中宣部,副總理劉鶴,大家各說各話,各有各做,互不交雜。證明佢地真真正正係「兄弟爬山、各自努力」
寶少以前真係譯做李阿寶ga wor
睇吓幾時有大陸派系同美國 we connect,otherwise 套劇有排拖
莫講話坦克, 早幾年先講過有戰機經香港走
走私戰機咁勁?
支鬼唔係唔托,係利用抽乾水池希望淡友撤退,否則一托炒家繼續逢高加沽,成本大,唯有又玩任一招嗰隻,完全唔計後果

隻遼寧號都係經香港商人買啦
戰機坦克都運過哂
之前新加坡軍方有幾架裝甲車經香港遭扣留,搞到幾大件事……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞