沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
細個就係 而家佢地自己養果d唔知點解都係難食
呢棍咁暴力ge
3點暴力救市
飼料出咗問題咋嘛,仲有啲水呢
又係臭麵囉
《經濟通通訊社26日專訊》美國總統特朗普表示,中國昨晚致電美國貿易談判代表,稱希望重回談判桌,認為這對全球來說是一個非常積極的進展。
特朗普稱,美國將開始非常認真地與中國對話,預計雙方將很快開始談判,相信兩國或能達成協議。(mn)
how are u? had a haircut today?
[老大哥] 中國AI連你上堂打喊露都mon實
https://lih.kg/1507346

好痴線

不過唔知點解好想知道下三四線城市既蝗既生活係點
喺共匪手中嘅「去中心化」架構,以冥幣做基礎,點用?

佢可以宣稱共1900萬個,實際幾多佢先知,委內瑞拉好唔掂時都出咗,以石油掛鉤,而家唔知去咗邊

其實係另一種濫發貨幣
sir, can you don't ban the bank accounts?
Nope, can't do that
how about just don't ban me?
Hmmm....what do you have on hand
Sir This Way
我有地方扑嘢 但冇人揾我配種
Sir can you just ban C_ Lam and her family's account?
Welldone
一出完打電話再傾消息,冥幣匯率去番7.15,可見共匪護盤壓力幾大,唔認真投降解決美帝嘅要求,委內瑞拉之路就喺前面,可以再玩嘢,再加5%嘅話,豬肉200蚊斤
blockchain 你識條撚咩
https://www.forexlive.com/news/!/trump-china-called-us-negotiators-last-night-says-they-want-to-come-20190826

Trump: China called US negotiators last night, says they want to come back to the negotiating table

Says this is a very positive development for the world
Says we will have a further statement on China
Confident to reach a deal with China
講真,要查嘅話班狗同黑社會根本就死撚梗,仲未計埋入面混入咗幾多烏鼠
你咪撚再fake 人 cny/cnh 係任支共報,佢話乜就點。
你條on9 咪撚再用floating/free exchange 去睇支幣

教壞人
咁上個星期五晚無啦啦亮乜鬼劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞