沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
陰毛論講, 亞馬遜森林成個歐洲咁大, 可以話同你一個月燒哂
咁可能性無非都係
1. 呢D亞馬遜著火片段係假, 冇想像中燒得咁勁
2. 人為點火頭燒著, 各種陰差陽錯下又可以有藉口話環保救地球收碳排放稅
3. 繼承2, 根據報導, 火頭有增無減, 係有人有心去一直KEEP 住燒, 可以有咩居心
好想立即瘋狂過關!!!
放火真攬炒
https://lihkg.com/thread/1509965/page/1
引用國師文字, 根本香港冇乜政治人才
就算光明磊落, 但處理事情上硬係要令自己蒙羞, 觀感肉酸, 好難令市民將信心交俾佢地
我就一定唔返,呢D片拍完被人恥笑成世
識我嘅都知我愛國愛黨
黃任匡: 杏林覺醒團隊壓力爆煲 瀕臨崩潰邊緣 籲國際人道組織派員來港
https://lih.kg/1510343

濫捕濫暴, 主要都係打擊後勤
唔講以為打緊仗
其實只係巴西想要地, 國際想要氧氣
冇人科水就攬炒
原來吹緊行緊急法,同攬炒有乜分別?係就快,唔洗煩
冇港幣呢個平台,邊個貨幣同佢換美金走資。
幾靚喎
剪出嚟扮有過百萬民意
唔會有編號啦
共產黨有乜做唔出
去到7.85 話人仔同港紙一樣價值
直接將銀行啲港紙轉做人仔
跟住再一瀉千里
咁香港就一齊仆街
現任巴西總統本身支持開發森林
仲屌鳩外國人多事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞