沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
同意唔可以太過合理化抗爭者所使用嘅武力,以我自己嘅程度係唔首先使用武力,倒如琴晚荃灣圍警察事件,我覺得就唔須要咁做,亦都好蝕底,好彩又係豬隊友上身,一野踢開個阿叔,依個畫面蓋過左圍警,如果有識得前線嘅爸打,因該建議前線不首先使用武力原則,而且要有底線除非生命受到威脅先至升級武力,雖然係好被動,但亦都係咁先得到道德高地同大眾認同!
成日開OT, 大把維穩費供仔女讀國際學校
暫時等吓,主要入AAPL, 到170嘅話就入,其他就買ETD,但都係等跌

HaCK, Intel夠平都會入
唔知真定假

中銀疑監察示威者戶口?
https://lih.kg/1508643
呢兩隻都good
拋多個磚 - LMT
可能解釋到下點解金升得咁勁
估唔到轉錢去FT,兩邊都冇扣手續費

Citi用app轉錢唔扣佢講咗,FT都冇扣喎,我入咗幾皮嘢美金
日本掘起feel好重 希望日本島唔好沉
撤回有難度? 即係想隨時可以推
利害了我的國
國際學校就走得甩?
The G7 nations all want to support a stable and a prosperous Hong Kong
https://twitter.com/bbcpolitics/status/1166027161188220932?s=21
咁樣塞住

本身唔夠100k都當係啦
過去前線手足就係太克制先咁多人被捕
etd 係咩
search 唔到
baby bond
\|/
本身作為新手想睇巴郡
\|/
\|/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞