沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
仲有平煙
校長最叻係咩?玩隱瞞吖嘛,點會咁順攤話俾你知自己學校有反政府老師

呢張圖有意思
有咩好買
squat呀嘛,core muscle有力屌閪大大力吖嘛,無聽過
咁又係 當年比人恰 我復卓 成張木凳車埋去眼鏡都打爆埋都係大過
公海見到有講 如果國泰賣比美資公司 支共仲敢唔敢也文也武
U.S., Japan reach tentative trade agreement

冷戰格局今次諗住隊死支國
Japan Agrees To Buy More US Corn Under Trade Deal
FreightWaves , FreightWaves.com
August 26, 2019 11:12am 3 min read Comments
Japan Agrees To Buy More US Corn Under Trade Deal

President Donald Trump announced the U.S. and Japan have struck a preliminary trade deal on $7 billion worth of goods. The deal is expected to be formally signed in September, The Hill reported.

Trump said Japan will be buying U.S. corn. The deal also includes digital products.

有日本買栗米,今次支共打農業牌都唔掂
警犬算罷啦,你地保唔住你啲仔女架啦
根本打都唔駛打,你叫你啲仔女千祈唔好喺學校屙屎屙尿
一個屎彈掟落去架會

更加唔好上PE堂,批踭炒芥蘭乜都齊
至於碎紙機碎書碎notes, 常識黎

玩得佢三五七日,包玩到佢神經衰弱,拍一拍佢膊頭佢都成個彈起
好玩
轉個手賣返比支那又賺
仲有啲好變態,搵水樽捉幾十隻曱甴,然後開蓋塞入人地書包即刻拉埋拉鏈
開書包嗰下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞