沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
今日唔知做乜春,跑完個步成晚個人成身滾
係現有既框架入面聆聽同對話同尋求出路
連我都識講果D官腔
但其實個問題都係追溯番班狗用過份武力
先令人開始升級
班狗作為公務人員/持有武器o既人
佢地係有權違反上司不合理o既命令
而且當同時當接受上司命令要對人開槍驅散時
佢係有權射歪
但冇咁做, 而係爆人頭
二戰完左紐倫堡審判時
法官認為納粹軍雖然服從上級命
但佢地行為上都係謀殺,係共犯
另一個角度,冇美帝默許,中國未必咁易收得番香港
咁佢之前講乜春壽終正寢
無話叫人買
0.6 一般已叫吸引
0.4/0.5樓王講ge系統性崩潰先會出現
過左2047仲可唔可以咁講
我就奇怪點解呢個聯署硬係唔夠數,又係支共

97年前美國自己都頭痕, 單係列根畢數都還到今日都未還完. 當年越南難民又唔俾錢, 迪士尼都就執咁, 當年仲要強制103法案強制延長迪士尼版權多幾十年.

蘇聯解體後全球內戰, 當年講東歐, 非洲內戰, 死既人唔會少得過2戰
有d簽左幾次都唔sd confirmation email
之前公海有post話係老共attack
日本仔或者轉口美帝大豆又賺一筆

其實我理性方面係同意特赦要赦兩邊
但情感上我好想班狗仆街死,仲要俾人堀番上黎掟落堆田區,班友唔見棺材唔留眼淚
習狗到宜家都冇露過龜頭出黎,垃撚圾,深藏不露而冇料到
家下支那死晒豬, 已經唔洗要咁多大豆做飼料, 殺豬反攻美國, 問你驚未?
其實好多都追究唔到...邊度得黎證據...
好多狗屋內發生既野,外人冇人知
佢跟本唔知點解決件事
條友小學都唔知畢業未
毫無知識之餘仲違背歷史潮流
妄然行番帝制
結果連班下面o既都唔服佢
你睇佢有兩次同對面國家開會傾
兩次都係成班馬唔到, 得佢一個面對對面成班友都知
外憂內患 震撚過貓王啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞