沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
用左緊急法
7婆同行政會議班仆街一定第一時間整個禁止蒙面法 實施辱警罪
同埋允許警方可以向法庭申請將48小時拘留無限期廷長
應該冇
魯哈尼:若美國想對話須先撤銷對伊朗制裁
http://news.now.com/home/international/player?newsId=360676&refer=Share

淋病=伊朗佬
Thanks
貨運業都可以引入連登老散指數
唔識你, 但呢條法例係戰前法例, 用左=戒嚴
換個名以為呃到人, 點知呃埋啲無腦官
最簡單理解
而家睇到既係已經過濾左既網絡, 翻牆過去世界另一面睇, 個隻叫deepweb
咁隻tor 除左咁用之外, 另一個就係"匿名"上網, 好似裝個vpn落broswer到, 你先射去其他proxy再出街, 但當然如果真係有心睇deepweb, 齋用tor 係唔夠安全

仲有個問題唔知係咪香港用先係咁, 佢連線係好慢, 睇張圖同56k 上網分別差唔多
我明個原理,係唔明點「用」個app
用tor vpn會慢,我貼個post有講,試吓用自己裝嘅,會快啲
deep web
你哋唔夠定力唔好亂去玩呀,好危險的
如果柒婆行緊急法
第一個唔放過佢o既唔係香港市民
而係中央
一行左緊急法, 外資一定會走而且制裁香港
港元o既地位對於冥幣黎講係一個平台去將佢去兌美金
香港個地位一冇左佢o的錢自然冇得換美金
得番佢自己圍內咁玩
之前有隻叫OGRISH 既明網, 入面D 野只係搬運deepweb 表層D 片; 已經嚇到D 人頂唔順
我覺得好多人想佢立即實行,中共自我實現攬炒
柒婆為贏左呢場仗
犧牲埋共黨呢個政府
而家到港共囉張瑞士銀行本票出黎曬冷, 原來最攬炒既係佢地
我覺得呢單野唔可能係林鄭決定,佢冇咁既權亦冇咁既膽

所以,恭喜老共,自己攞黎死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞