沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我想搞要請沈門三六搞個投資計劃。集資養豬
今次個隱形人咁長情既,單機咁耐都唔走
我今次死啦 買左金以為無死 放左入朋友個中銀保險箱 朋友而家失聯
由佢啦!
唔想醒嘅根本唔會醒,老咗送佢返大灣住啦
Nooooooo
知啦!
果班北佬,個腦根本原始人嚟
白B
走入嚟搞笑姐,由鳩佢啦

死仔包
show hand 係咁玩ga la
叫痛喇

《經濟通通訊社26日專訊》國務院副總理劉鶴在重慶出席第二屆中國國際智能產業博覽會時表示,中國堅決反對技術封鎖和貿易保護主義,努力保護產業鏈完整性,願意以冷靜的態度通過磋商和合作解決問題,堅決反對貿易戰升級。貿易戰升級不利於中國、不利於美國、也不利於全世界人民利益。
他又指,中國歡迎世界各國包括美國在內的企業在華投資和經營,將繼續創造良好的投資環境,保護產權,堅持在開放條件下推動智能產業發展。(ct)
咁撚樣嘅牌都搏,就抵撚佢死啦
show hand 係咁玩ga la
all in or nothing

你睇大陞人炒股都係咁 ge 玩法,一夜發達一夜破產
冥幣玩抽乾水池護盤,隔夜利息升到4.X厘,增加炒家借貨沽空成本
再直接d,小支支以為美國唔敢去咁盡,因為認為美國只會計值搏率。
係唔係應該用taxes poker 想形容:
Taxes poker 係 player手上拎兩隻,配出面公海的6隻是旦隻,最大牌就win。
而家公海係 10 / J / Q / 3 / 7 / 6
小支支手上拎啤3,之後周圍出口術同人講我而家拎緊"煙屎傾""襟全拎"另外一方面又心諗,我手上拎啤3,加埋台面隻手拎3條應該冇問題。
點知美國真係揸"煙屎傾",係咁long高個呢錢,搏小支支不斷落part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞