沈陣營第二百五十七期 - 師父與牛證攬炒

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
班john勁過外賣仔。唔敢玩
依個其實好多人都知又想用雨傘果套
\|/
咁呀, 十一要賀下佢啦, 三百萬人好唔好?
佢地真係唔識架喎,仲同雨傘果陣比
睇下9月9日真係通法案係咩情況。
《經濟通通訊社27日專訊》中國外匯交易中心人民幣兌一美元中間價今報7﹒0810,較上個交易日貶240點子,創2008年3月18日以來的近11年半低,上個交易日報7﹒0570。
貨幣兌換中間價漲跌(BP)
-------------------------------
1美元/人民幣7.0810+240.00
1歐元/人民幣7.8836+209.00
100日圓/人民幣6.7024-211.00
1港元/人民幣0.9026+27.60
1英鎊/人民幣8.6890+325.00
1澳元/人民幣4.8150+786.00
1紐元/人民幣4.5393+486.00
1新加坡/人民幣5.1223+480.00
1瑞郎/人民幣7.2640+110.00
1加元/人民幣5.3656+648.00
1人民幣/林吉特0.5914-32.10
1人民幣/俄羅斯盧布9.2661-872.00
1人民幣/南非蘭特2.1480-305.00
1人民幣/韓元170.3200-142.00
-------------------------------

人民銀行自2014年3月17日起,人民幣兌美元浮動區間由1%擴大至2%。
人民銀行自2015年8月11日起,完善人民幣兌美元匯率中間價報價,當日人民幣兌一美元中間價貶值1﹒9%。(ca)
「熊市每一次賣出都係正確嘅」呢個小弟多年交學費得出嘅總結,喺喥再提一次,個人睇法港股唔適宜入場
嗱,支共口交部話冇打過電話,即係話侵吹水喇,都未傾已經咁

識日文嘅睇吓封面講乜

叫老猫翻譯比我哋知啦
侵侵同努欽都話有。努欽應該唔會呃人。
可能小支支內部分裂緊。

[又有花生]北京否認致電美國求談判
https://lih.kg/1509527
又鳩up,根本豬肉貴左咁多
可能得2%係因為大豆貴左
應該大約30%係朝令夕改既環保政策,越黎越少人養豬
剩下68%就應該係因為俄羅斯傳入既豬瘟
但係點解啲人係都要話大豆出事呢
1.)因為唔可以屌市/中央政府環保政策朝令夕改,係大逆不道
2.)因為中央話俄羅斯係朋友,美國係敵人
我估係有人打左電話,但官方唔想認,亦無共識唔知點答,所以話無聽過。不過點都好,熊市始終係彈完都要跌
佢識鶴佬話only
所以送黑瞎子島比俄國就唔係國恥

其他地方就一點都不能少
林奠又準備出嚟淋火水
入定熊仔
公文袋佢地都話未必9月9 過,最遲十一月前先過
所以唔好覺得9月9 就會有呢條法例,分分鐘halloween 先會有
個陣個市
累了唔係同香港人講
係講緊微博不停轉發人民日報反暴力個班支那群眾

9月9復會冇咁快,但擺咗上參議院就冇得掹,柒婆唔驚西環都驚,呢條bill我所知17年中Marco Rubio已經寫好,甚至制裁名單都有,只係欠一個導火線,呢次只係櫃桶抽番出嚟,兩黨參議員應該已經冇爭議冇修改,如果打尖隨時係十月一號送比支共嘅匪慶大禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞