iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今年係咪冇event啦?已經24號一d聲都冇,係咪唔洗再等可以去買pro11啦我
買pro11啦。
我上個月買咗
裸機 戴指套
好乞人憎
係得64G / 1T 先平得多
其他model平得幾%
但我覺得64對我夠用
有200gb iCloud support

所以先幾掙扎
64好忟……
裝app裝唔到落icloud
唔知買64定256。64驚唔夠,256又用唔到咁多

不停掙扎
我用咗一個月,冇影相冇拍片,用咗22gb only. 利申 我買256gb
屋企得一部電視,又唔想同屋企人爭,又可以拎上床/梳化玩,唔使坐喺電腦枱
我記得一出2018 pro果陣睇過YouTube 比較export 片出黎既時間係接近冇分別
同埋講緊avg user 有幾可會用iPad剪片
你係咪有跌過落地下?

我嗰部都係有呢個問題

搞到我最尾買埋ipad pro 2018
Pro 2017內部設計問題 好易出白斑
上禮拜入手剛剛收到
包裝幾求其 好彩到手冇事
暫時完美
計埋信用卡迎新好抵
美林買係咪即係無保
利: 未試過
買Wi-Fi版應該有保
如果11/12月出新機 呢幾個月買左舊科技ge情何以堪
Ching美林即係咩?網上買?
我覺得唔關sty唔stylus事,
聽落似係一個限制左你諗法既框架

有啲野,順手你就會做,而佢唔provide就會有多少frustrating,係使用者體驗既問題,同係唔係stylus無關

可能係我對apple個要求高,畢竟用家體驗算係佢一向既強項,咁岩用筆掃上去對我來講又順手掛

當然,冇唔會死既,就係差一下手勢啫
我估佢唔想你畫野果陣會多左誤觸既情況
可能我會zoom in zoom out
儘量唔係邊邊用筆 所以冇留意

不過software designer好似你講咁諗係好合理

例如Apple本身個notes app應該冇得zoom
美國森林
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞