iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今次會點更新?
多左鏡頭
我一直都唔明ipad pro要鏡頭黎做咩
我寧願downgrade鏡頭平幾舊
我寧願佢個鏡頭唔突出嚟
A13X, 6gb ram,唔會彎,3鏡頭,慳電,新色

仲可以有乜##do
請問邊度有elecom paperlike ge mon貼賣 想比佢貼埋
閃魔70蚊有一塊其實都幾易貼
其實可有可無,主要係軟件方面未用得盡,我諗要等多2年左右,等d軟件 e.g. photoshop 果類
ipad pro而家抵唔抵買
番學用 會執相
諗緊air定pro
Pro 10.5
閃魔咩黎ga 都係好似paperlike咁似紙
同埋對自己隻手無信心
姐係有touch id個部?
而家應該買 定等出新🤔🤔
pro 11好似有face id 方便
好頭痛

今日準備買ipad
但諗唔到ipad pro定air

小弟會執相同jot notes
想個有冇攝影巴覺得佢執相好便行
因為type c個過相方便左

但唔知佢十月係唔係出新野
應唔應該等..
等緊 10 月出新機,買返舊款 Pro
呢代 Pro 除左外殼易彎之外都幾好
下一代都應該無乜好必要嘅新功能
夠budget一定係pro 11 新design Face ID type c頭
新既改進空間唔太大 pro 11 起碼夠你用黎緊3年以上
iPad 2019 係讀書用
Air 係打機娛樂用
Pro 先係主打工作
明白ching
咁我今日去買了
我主要執相要快同想用face id
btw 你覺得有咩好用 11pro
一定pro
個mon靚好多
type c 插external勁方便
新Apple pencil執相dial同jot notes都好順手
收納又方便
唔洗諗
多謝咁多位師兄

唯一諗佢出新野會唔會出得好好😂

但我上堂又有少少急
我意思係 10 月蘋果有可能出新機
啲舊款好快就減價,入手好時機

而家 9 月買就拿拿臨睇下大學優惠
無大學優惠就等 10 月蘋果可能出新機
到時官方就有可能減價
你睇下今年岩岩個發佈會
iPhone iPad Apple Watch
有邊樣係對比上一代係值得換
出新最多都係換下d CPU果d
唔會有太多既新功能同design
點解仲幻想十月會出新機?

出左一年都未夠
咪係 上年呢個時間d leaks多到
今年乜都冇
之前買左logi 個11吋keyboard cover放左係到唔知有冇巴打幫我收留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞