iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Momomax 金色 cover 透明背果隻 薄d輕身d
唔好買有筆位因為你日常好少會用
其實唔係長期notes 同畫野基本上支筆作用唔大
Keyboard 係更新左iPad OS 後係唔洗買
而你係長打文既用返你既magic keyboard 就得
而你係iPad pro 2018 就成套apple野買曬
唔洗考慮
想請問air係咪都同pro 10.5一樣有光斑問題?
今日去試機個陣見到air有好大個光斑
睇之前啲po 話moshi果隻iPad pro套好正
我睇過圖覺得個樣幾靚
有冇巴絲用過?
一直用緊
12.9睇漫畫好撚爽
以家點買iPad Pro 12.9 比較抵
Notability 定GoodNotes好
等10號 如果有發布新ipad pro既話 舊款會減價

當然可以買新版
搵大學生fd幫手show學生證,係士多買平幾舊
我都想知 🙏🏻
我之前用開surface go, 就係覺得個mon 太細, 所以想買12.9
冇買apple care+?
個人覺得GoodNotes 好用啲
Notability 有錄音功能。
想問ipad pro做唔做到excel pivot table?
仲用緊第一代iPad Pro 9.7 用左三年嘅頂唔順想換機
畢咗業其實都只係都係上下網睇下片打機
希望過兩日有新iPad pro
Microsoft 唔會肯
goodnote好d
實物靚?好用?
12.9既moshi唔好用,個邊位好易甩出黎
反而11就非常好
我覺得睇working style啵
Notability就無限向下scroll 如果你係要睇琴譜既講真唔係太啱
而goodnote就一版版咁揭 我自己做數多唔係太鍾意
有咩adaptor好用?之前試過hdmi上電視無聲出,唔知係adpator問題定ipad問題

hyperdrive好唔好?但好似好貴
點解咁多負皮
錄音對我都好重要 上過堂就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞