iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
邊到有得試logitech slim folio pro 12.9"?
屌 今日去睇ipad 2019實物
個mon都唔撚貼邊 睇到好撚唔順眼
Pro air mini係咪全部都係貼邊mon?
得呢部野係唔貼邊?

利伸: 第三代 the new ipad用家
第三代最盡剩係比更新到ios9 連Netflix 都dl唔到黎睇
最平價iPad係冇全平面壓合,所以條gap好大
mon同cpu廢,唔介意細部寧願買mini都好過呢啲電子垃圾
有冇Case係可以相容keyboard又可以放apple pencil
準備入手部air, 想問下大家有冇試過studio a買?見佢教育優惠wifi版做緊3499,想知同apple store 最大分別喺咩
咁功能確係冇分別 我都係指個設計啫
你話原廠keyboad既話 我剩係見過得一款SwitchEasy CoverBuddy
但裝哂咁多野上去實重過部macbook
之前用12.9 有時touch個mon冇反應
請問更新左13.1 or 2 重有無個呢個問題???
三個月前轉左用air 3 都係pro 上網開APP 快好多
THX
new ipad苦主竟然未換機
個陣一出AIR即刻嬲副賣撚左部野
好左好多
不過間唔中都係疾一兩野

最好笑係12.3 果期係最順無疾🤣
謝謝,睇黎呢個問題重有,咁都係唔換了
THX
買IPAD PRO 9.7二手算
等11減到4K先再換
3499咁平
, 但想知同喺apple store 有咩分別? 唔知喺咪無14天壞包換
第三方唔會換貨,有壊要去APPLE搞
買ipad air 3好定ipad 7th?
自已用緊部ipad3代,慢到hi hi
Same dilemma now.
Ipad pro是王者,點解買其他
iPad Pro 會等埋十月先入手自己用,依個moment有需要買部平價iPad比屋企人
10月出新ipad pro?
應該三月先有新.
就係睇下十月會唔會有新,無既話都照出部2018
人地送 個陣都唔係成日用
而家人懶唔想開電腦先成日開部爛鬼野
The new ipad真心伏
巴打有冇link ?
我喺門市見到的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞