iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有冇師兄知道經eduoffer買支筆係咪冇得刻字?
想同ipad一齊買apple care保埋
換左個ipados唔識用
跟u買ipad pro會唔會好似macbook咁係翻新機
邊到買都好,一定要買applecare plus
睇model number就知係咪翻新機
收貨嗰陣check完叫佢換?
剛入手pro 10.5 真係幾爽

除非有方法係個盒到分辨到

以我所知好似無

你即場開完發覺係翻新機叫佢換全新

因為你俾錢係買全新,除非佢講明係翻新機
應該出左新iPhone A13 先
再過多季先會新iPad Pro A13X
根本好多人有錯誤期待

出左唔夠一年點會咁快有下代

一件product 係越後期越賺錢,都未收夠籌又要洗一大筆 marketing fee 為咩?
加上佢iPad Pro2018 係偏貴
張A12X 係完全用唔曬 更何況係A13X
同埋一出新Air 之後Pro 2017 係仲比之前搶手
一有返新d人有貨就掃 唔理Gb數同係咪LTE
我諗呢部新既Pro 2019 有機會直接行iPad OS2 諗多咗,照apple死性冇可能俾佢咁快打沉laptop lineup
即係2020 年中先換新都唔出奇
點睇
何解
易彎
新人想買人生第一部ipad pro
但可以邊到睇到model nub. 知佢喺屬於新機定翻新機?

如果有錯屌得細力d
多謝指教
各位巴打,九月目測會唔會出新ipad pro
而家想入手,驚佢出新野!
下星期都發佈會,唔等埋?
今次發佈會一定無啦
好睇你點對部機

我用緊硬殼加普通電腦套保護

平時放係旅行袋/運動袋都無彎

只要唔好有重野壓住其實就唔會彎

仲有放落背囊唔好放接近背隻位就比較安全

最後,買apple care啦
有部12.9彎左 好彩有買Apple care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞