iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想買部11吋玩
幾中意2018個外型
但又驚遲啲出2019版會降價
點好?
真係會有新?今年好似冇October event 喎
真係唔知 原本我都諗住無event 先去買 點知條友問我急唔急 唔急可以等到十一二月
有冇巴打知
https://www.reddit.com/r/apple/comments/dl1v7x/digitimes_16inch_macbook_pro_to_launch_by_end_of/

暫時我都係SeARCH 到最SOLID RUMOUR 似係呢個

16 寸MBP 比較新D
同埋鬼佬都話無INVITE 出 似乎唔會有OCT EVENT出機
因為我諗都出唔切INVITE 趕到開尾會吧? 十月都完啦 22號 啦
肯定唔得,ios版autocad淨係適合睇圖,小修小改都未必得,更何況由0到有

利申:你個想法我以前都有幻想過
無錯
今個星期無invitation 就即係今個月無event
即係新機要等2020 3月後
可以放心買
雖然係咁
但依家買返2018 model 都係有啲唔gur...
不了 雖然平
但無急切需要

死忍呀
同埋都明 今期就算出 真係得換u 三眼
係會無乜gimmick

咁重好 等多半年希望佢2020 款梗加吸引 唔好剩係換u
唔平囉 依家同發佈嗰時個價一樣...
只係依家仲有大學機優惠
月尾就完 好難諗
大學機=翻新機
如果出2019版
2018版官方會下架
各大電器鋪減$800左右

另外官方翻新機$5399起
大學機優惠係跟學校買?

自己去門市買show學生證既優惠有冇期限?
serial no. 唔係分得出架咩
即刻下架定會過一排先下?出左2019應該貴過2018
士多學生優惠全年都有
即刻
應該唔會起價
就算換u都唔差得遠
宜家d app完全用唔盡粒a12x
起碼仲有3-5年貨仔玩
宜家個Face ID 同design我就唔信佢黎緊幾代會轉
iPad 舊design都玩足咁多代
都係果句
早買早享受 遲買平幾舊
利申一出就買左
其實主要係因為而家嘅ipad pro都出咗成年,怕一買完就即刻減價咁解姐
我都係,想買但見到個價真係好肉赤

聽聞月尾有event,但又話可能冇。

又有巴打上面話有職員講唔急用就等到11 12月
等埋10月先囉,反正都係得返一、兩個禮拜
唔知apple出新款之後d貨尾點處理,全部當翻新機賣?
邊有咁好死 應該俾出面seller
ipad pro 10.5 有咩keyboard case 推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞