iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
產品數量有限,售完即止。
清貨產品包裝可能存在輕微破損。
優惠受條款及細則約束。
圖片只供參考。如有任何爭議,豐澤保留最終之決定權

初初我都諗住買 但平少少 轉個頭買到部殘既又係煩
11” 咁耐都未有翻新
magic mouse 1&2

其他既要等耐少少睇下其他人報料
有無人覺得iPadOS slide over有d難拉做 split screen
以前係drag 個 slide over app最頂個粒野就得,而家有時會拉左 Notification Center出黎
有咩 widget 好用?
我都想講有時上堂係咁係到拉都拉唔到成個傻仔咁
橫拉
Paperlike mon貼 淘寶買抵唔抵 同埋有邊個case可以裝埋筆
其實pro抵唔抵買?

利申 新手用iPad
今年係咪有新pro?唸緊買ipad air定ipad pro好
巴打買pro既原因係咩? 我係好想要個4喇叭...如果唔係air絕對夠用...其實係咪好無謂
屌 啱啱忍唔住入咗手好驚10月出新pro
買個design, 120hz mon
手緊又想要pro可以考慮翻新機
https://www.apple.com/hk-zh/shop/refurbished/ipad
想買logitech slim folio,真係好重?
吹晒風話下年3 月中
我去apple store 試過,有啲重,同埋唔係話真係咁好㩒
想問下家陣ipad os 可唔可以電腦直接抄到相或者file 入返ipad?
又有話10月 又話3月 好亂呀
咁都得
logitech特色 size大, design柒, 斤兩足
啱買咗 其實完全夠做
多唔多巴打同我一樣仲係用緊上一代iPad Pro?

請問你哋唔upgrade去最新一代嘅原因係乜?

我本身好貪新鮮,以前一出新iPhone新iPad就換,而家反而變咗諗吓新版有幾值得追先出手。回哂塘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞