iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
無得齋換mon? 唔想換翻新機
上次我就冇喇,
近期都冇整,巴打你可以問吓
有apple care 係唔係兩年內俾398就可以換機兩次?
其實未必會大改
等2019 version 中
有冇人用緊 iPad Pro 11 2018
勁食電
去電去得好快?
早幾日買左部翻新12.9 2018升左上去最新版個IOS已經覺得好撚食電
有買AC+換機係咪348蚊就換過部
岩岩唔小心撞崩左隻角
我就係感覺到
去電如水咁
幾時先有APPLE EVENT 呀
等到頸長
依家先15號,慢慢等到月尾啦
有外媒話如果十月底有,就應該今個星期內出invitation 如果都無消息就...
I think it's relate to the CPU usage
amazon us ipad pro 11 inch 做緊HKD 52xx
已入手
下.... 64 夠用?

我Check price.com 11寸 256GB
水貨, 正貨D 價回勁多都已經好爛

你比多700 有256GB 係HK 即拎

你$5200 未計運費飛險, 做咩要咁做
但真係想等多陣啦, 涯到出年年頭用部正D好過

宜家買返2018 既野.... 放多兩個假都2020 ....

我份人好衰, 我咁樣買2018 版, 到2020 又身痕TRADE IN 呢部舊野玩新

或者忍下手啦

我肯定自己買完一出新又換, 腦細唔批呀SOSAD
有冇手足喺ipad jot開notes有啲心水mon貼介紹下?

利申:用緊paperlike, 有時會sense唔到touch同埋個mon核突咗好多
paperlike第2代
有諗過,等佢正式出睇下啲comment先
有無人試過android用藍牙share網絡比ipad
冇實體鍵既ipad係咪用得順手d?
睇嚟得我一個唔用mon貼都係用嚟jot notes,但係都會睇片,驚影響畫面顯示效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞