iPad Pro 2018 用家討論區(7)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢地唔洗追數

做唔做份糧都係咁多

耍9走來又可以做少D
今日出咗部11寸 64gb等唔切
唔急用=冇需要即刻買=等你有需要先嚟買
唔一定有機出
買apple翻新機喇 我啱啱買左部256gb 6299咋
其實個價出面已經爛左

-1000$ 左右, 6500$ 都接到11寸 256GB WIFI版

我指講緊全新

唔信PRICE.COM 搵完自己去問, 一定有貨, 大把放$6500
係真係唔想買舊科技, 一係就唔買, 一定等
5399買翻新定5999買全新
翻新啦 全部都可能只係換左sn既翻新
有冇 big day photog 用 iPad 做野?
iPad pro*
個人心理上對翻新機有抵觸
https://www.apple.com/hk-zh/shop/refurbished/about
翻新機平15% 電 外殼全新 仲有一年保
有冇得用學生優惠先?本身想買pro 11,睇完發現價錢都唔係差好遠
起碼三月

鳩up
想請教下11吋mon貼
邊到有得買嚟痴?或者邊隻最好
想打機時手指郁得smooth啲
ps4 remote play加埋ipad pro
真係好用.
點解要係ipad 玩,唔用電視 or 電腦mon 玩? 純粹好奇
而家連左mouse係咪有bug?
Keyboard有啲function突然用唔到 eg crtl+tab
用枝pencil由底掃上去返home呢個功能幾時先有
冇呢個function真係好弱智
因為Apple pencil 唔係觸控筆stylus
我覺得可以加個開關,又或者係pencil到加個home 既手勢

咁樣畫畫下野要去搞其他野要用返手指
我見美林11pro 64 做緊5300hkd 左右
好抵屌
但又想等新機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞