Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
岩岩用支kit試左 35 同23既效果
反而我個人喜歡23mm個焦距多少少
真係要諗真少少35 定23

你去邊試

你去邊試

屋企試囉
利申:試焦距 無效果可言

你去邊試

屋企試囉

可能我講得唔清楚
我用支kit18-55 轉去23 同35mm 果度試姐

你去邊試

屋企試囉

可能我講得唔清楚

我讀左2次 終於解讀到

你去邊試

屋企試囉

可能我講得唔清楚

我讀左2次 終於解讀到

so99y 細時少讀書

你去邊試

屋企試囉

可能我講得唔清楚

我讀左2次 終於解讀到

so99y 細時少讀書

我遲啲去showroom試真啲先
啱啱問左百記豐澤
XT20 加18-55
要9299現金碌卡一樣價

你唔洗分期 唔要贈品就唔洗去百記豐澤啦

去肥花啦

如果肥花價跌穿6 字 我估我都比cash 算

最後去左cam2買

嘩 連1855 呢家8290?
痴線

決定係百記分24期
有啲咩要注意
決定係百記分24期
有啲咩要注意

注意r多啲贈品 同埋每個月準時找數
決定係百記分24期
有啲咩要注意

睇下有無壞
決定係百記分24期
有啲咩要注意

睇下有無壞

睇下made in where

XE1 我鍾意呢部機 就算宜家配23mm1.4F 我仍然覺得你好正

準備入手XT2 繼續承續富士精神
想問下買左xt2既巴打係咪都無跟到條usb cable?

係wo
我得叉機

XE1 我鍾意呢部機 就算宜家配23mm1.4F 我仍然覺得你好正

他日就算買新機都唔會賣走X-T1

係wo
我得叉機

冇usb cable
聽爸打講唔支援機身usb過相(好似係)
決定係百記分24期
有啲咩要注意

睇下有無壞

睇下made in where

你買咩 xt2 > jp
Xt20 > thai

X-T2
之前有人講話x-t2有批機係made in Thai
帶1655去旅行
想買多枝大光圈 如果買56.2會唔會難用
如果唔買56.2 買邊枝好

56.2 APD

係wo
我得叉機

冇usb cable
聽爸打講唔支援機身usb過相(好似係)

過到, 但用card reader快好多
各位巴打 大家買二手鏡會唔會睇得仲有冇保養好重?
如果有保同無保差500蚊, 大家會點選擇?

咁全新同有保二手又差幾多?

講緊23.4
上網睇全新水好似~5000
上肥花睇有保二手普遍~4500

做乜23.4起返價?
我上年年中買全新都係$4600
帶1655去旅行
想買多枝大光圈 如果買56.2會唔會難用
如果唔買56.2 買邊枝好

56.2 APD

巴打有冇高見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞