Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有冇巴打分享下代用電邊隻好 同邊到買
原廠太貴了

代用電小心發漲, 漲到一個位會卡住拎唔返出黎

我岩岩先買左2舊

我買左品勝

唔好慳啦
買水貨咪算囉

唔拍片係咪126就得
126S太貴
一直用左5D2好耐, E家去旅行覺得佢太重 , 所以諗住CANON轉會來富士, 求巴打們推介一下機+鏡

Xt2
原廠太貴了

我岩岩先買左2舊

我買左品勝

唔好慳啦
買水貨咪算囉

唔拍片係咪126就得
126S太貴

好似有d http://price.com 都係賣298 好撚平
如果咁計 我可能用死左粒副廠 買粒正廠

126S行同水都好撚貴
23 .4 16.4推邊支先

23.4
進可攻退可守
原廠太貴了

我岩岩先買左2舊

之前買機先送左3舊比我

23.4

23.4

23.4易用d
啱啱入左XT2 kit set, 買直倒好定一般手柄好

23.4

23.4易用d

23.4水5k
23 F2行3k3 平咁多夠唔夠用?

睇自己要求 有錢緊係直上1.4

16.4用黎影近野會好Sharp
23.4掃街/一機一鏡首選

23.4 +10-24一炮過

23.4 +10-24一炮過

好有米
原廠太貴了

我岩岩先買左2舊

之前買機先送左3舊比我

其實唔係長用拍片的話 我諗用袋用電應該無問題
126S都係改良散熱
岩岩上肥花見到xt1連23f2 7k

屌唔屌好,但岩岩又見到人放35.4 2k8

好糾結到底買35.4再另外買xt1機身定連住買好

why not XT2

why not XT2

係咁推人落坑

連做分期都無錢嘛

why not XT2

係咁推人落坑

連做分期都無錢嘛

咁xt20有冇得諗
岩岩先買左35.4
而家你地推
23.4

其實無所謂 以前FF用慣35 姐係宜家既23左右
最接近雙眼見到既焦距 有情意結姐
35一樣正

why not XT2

係咁推人落坑

連做分期都無錢嘛

咁xt20有冇得諗

xt1 vs xt20 又好似無諗過

why not XT2

係咁推人落坑

連做分期都無錢嘛

咁xt20有冇得諗

去試下先囉

why not XT2

係咁推人落坑

連做分期都無錢嘛

咁xt20有冇得諗

去試下先囉

未試過去鋪頭試機,有無咩要注意

但好撚驚試試下買撚左

Btw 樓上講緊23.4

23.4 同35.4 又推邊支?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞