Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
23好近
驚比人打

怕咩? 你個username咁勁
去緊攞機

希望到時唔會又碌多枝鏡

你係9299 買1855 kit right ?

係,巴打好記性
23f2影景影人會唔會比35好少少 銳利度等等
利申 無意引起罵戰 新手心cc想問
窮L新手LM
XT10+35.4
有無邊到買相機套平?見到淘寶果d唔fit機身
好想快啲買

9月先買
岩岩簽新約反正未有假去旅行
儲下假先再買,到時又平幾舊。

打算買T2 + 35 1.4 + 10-24

your name
我諗住T20 + 35f2算

我都係諗住xt20 + kits
玩耐d再屌多支定焦鏡

加一
想問下各位睇開evf定mon?

evf

情況許可下點會有EVF唔睇走去睇mon?

情況許可下點會有EVF唔睇走去睇mon?

部xt20 made in china
之前係咪有啲巴打話有啲機係made in Thailand

made in邊度真係咁重要?
我上手篤緊部iphone夠係made in China啦
再者XT-20又唔係flagship冇得介懷咁多

你啱

人地sony apsc旗艦a6500都係made in thailand架炸, 入門機made in thailand一啲都唔失禮
皇室堡肥花
XT20 免息分期 送memory card做緊9190
現金價做緊8390
皇室堡肥花
現金價做緊8390

個差價多買張lexar 64gb 2000x
皇室堡肥花
現金價做緊8390

XT20食唔到UHS-II
買張Sandisk UHS-I 128GB都係4舊幾咋
皇室堡肥花
現金價做緊8390

XT20食唔到UHS-II
買張Sandisk UHS-I 128GB都係4舊幾咋

夠要張128gb + grip
岩岩問左百記 T2 Body $10980 分24
睇黎23mmf2以經變左呢到禁止討論
我都係自己去其他網到參考下啦

知唔知連埋kit 1855 點計

今晚狗衝入手

知唔知連埋kit 1855 點計

今晚狗衝入手

皇室堡肥花
12k有找 應該係做到分期兼送卡
XT2而家係咪仲有黃mon問題呀?

打算放售xt1升級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞