Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
X100f抵唔抵玩 。如果買xt20都應該一機一鏡

操控 + 手感 + 防塵防滴
我覺得個差價都抵返

唔好咁啦
新手表示唔想咁快攻頂

有果句講果句啫

唔攻頂你一定後悔
猁:買左A7好耐都仲後悔緊冇買A7ii
結論: XPro2/XT2 >>>>>>>>> XT20

後悔咪攻xt3 一樣姐 都係果句 4k 買到支鏡

買XT20之後攻鏡算

攻鏡之後會覺得頭重尾輕乜乜乜乜最後又係入xt2
做左好多資料 xpro2 vs xt2 最後準備入手XT2

唔好咁啦
新手表示唔想咁快攻頂

有果句講果句啫

唔攻頂你一定後悔

後悔咪攻xt3 一樣姐 都係果句 4k 買到支鏡

買XT20之後攻鏡算

攻鏡之後會覺得頭重尾輕乜乜乜乜最後又係入xt2

我唔聽啊!!!
題外話,想問下35.4嘅最佳光圈大約係幾多?
其實最後可能我會走左去入xt2

你唔洗心大心細啦
係xt2嫁啦
其實最後可能我會走左去入xt2

你唔洗心大心細啦
係xt2嫁啦

魔鬼既引誘

XT20

1.4全開紫邊會唔會好勁?
我上姦睇16.4 全開紫邊好勁 去到f2先好返
利申: 得18-55kit 諗緊幾時去狗沖35.4

我諗住35f2算

師兄35 係咪拎黎影人多?

人帶小影我諗ok掛
利申:得kit 鳩up

我諗住35f2算

F2有 wr 配埋xt2機身防塵防滴
感覺好無敵

人帶小影我諗ok掛

我地係食物鏈既低層
I am nothing

好想狗沖支35返黎

人帶小影我諗ok掛

我地係食物鏈既低層
I am nothing

好想狗沖支35返黎

Just do it!

我諗住35f2算

F2有 wr 配埋xt2機身防塵防滴
感覺好無敵

我諗住配XT20咋
35.4貴啲又難搵

係屌 琴日撚部20 搵個iso setting 要禁N咁多個制
T2 啪一啪扭一扭
隻眼都唔洗離開個evf就攪掂

我覺得個差價都抵返

唔好咁啦
新手表示唔想咁快攻頂

有果句講果句啫

唔攻頂你一定後悔

SONY出機密度>>>>>FUJI
FUJI UPDATE次數/密度>>>>>SONY
歡迎含L貓講兩句表下態

做乜啫你?想 block ?

係屌 琴日撚部20 搵個iso setting 要禁N咁多個制
T2 啪一啪扭一扭
隻眼都唔洗離開個evf就攪掂

我覺得個差價都抵返

唔好咁啦
新手表示唔想咁快攻頂

有果句講果句啫

唔攻頂你一定後悔

SONY出機密度>>>>>FUJI
FUJI UPDATE次數/密度>>>>>SONY
歡迎含L貓講兩句表下態

做乜啫你?想 block ?

乜真係咁難理解咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞