Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
岩岩問左百記 T2 Body $10980 分24

知唔知連埋kit 1855 點計

今晚狗衝入手

皇室堡肥花
12k有找 應該係做到分期兼送卡

咁平 分期charge 都計埋?

肥花有無行水貨分

今晚狗衝入手

皇室堡肥花

肥花有無行水貨分

我記憶中係咋
我原本係諗住問XT20 kit set價
佢報左個XT2嘅價係11xxx
之後再佢報XT20 kit set 分期24個月+送卡係9190
再追問現金價係8390

所以佢報XT2個11xxx應該係分期兼送卡嘅價
XT2而家係咪仲有黃mon問題呀?

打算放售xt1升級

http://www.dchome.net/forum.php?mod=viewthread&tid=1331001

參考下,唔知得唔得

今晚狗衝入手

皇室堡肥花

肥花有無行水貨分

我記憶中係咋
我原本係諗住問XT20 kit set價
佢報左個XT2嘅價係11xxx
之後再佢報XT20 kit set 分期24個月+送卡係9190
再追問現金價係8390

所以佢報XT2個11xxx應該係分期兼送卡嘅價

肥花送邊張卡

我無問清楚
我自己本身有卡 所以無考慮過要佢啲贈品

突發4寶 賣8068
Kit set 痴撚左線?

咁抵玩
就算有現金都係想儲下里數
買左成幾個星期 都唔好天

玩過一次咁大把
我估佢打錯

即管打去問下囉
就快跌到落$7k
買左成幾個星期 都唔好天

玩過一次咁大把

天陰時Acros幫到好大忙
我可能呢兩個星期入手 朋友做呢行話都好難跌好多1-2 個月 半年後可能就會多d

我可能呢兩個星期入手 朋友做呢行話都好難跌好多1-2 個月 半年後可能就會多d

電子野幾時都係早買早享受
岩岩去百記入左會
新手都係買xt20 1855kit
今晚去傷會,x-t2多謝各位
今晚去傷會,x-t2多謝各位

入會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞