Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

XE1 我都好唔捨得你 你比到我好滿足感覺
Kit真係咁差

其實枝 kit 去旅行真係勁方便,成像又唔錯,玩都唔玩就放好無謂。

睇下入左支35.4 /23.4先諗放唔放kit

Kit鏡來講已經唔錢 點都留來粗用
Kit真係咁差

其實枝 kit 去旅行真係勁方便,成像又唔錯,玩都唔玩就放好無謂。

Kit鏡來講已經唔差 點都留來粗用
Kit真係咁差

Kit鏡來講已經唔差 點都留來粗用

咁買返kit算
行過旺角百老匯 同時兩個人出緊xt2 係唔係巴打

真係好多人轉會

搞到我都心思思 一直留意緊a7ii

本身用nex6,上ff啲鏡都要換

我就是成功的例子
NEX6 > XT10 > XT2

行過旺角百老匯 同時兩個人出緊xt2 係唔係巴打

真係好多人轉會

搞到我都心思思 一直留意緊a7ii

本身用nex6,上ff啲鏡都要換

我就是成功的例子
NEX6 > XT10 > XT2

我是轉會的
70d>xt2 /em10mk2
申請緊恒生張白金卡
一到手就去百記入xt2

回贈好似無左啦喎

賺cash dollar都好嘛
岩岩grad都冇其他卡有著數

cash dollar
買XT20 + 18-55kit set
賣9299蚊先俾到200cash dollar你

XE1 我都好唔捨得你 你比到我好滿足感覺

咁樣升級一定好爽。
新買xt20連kit,玩咗成日又幾好用

定焦等緊你

定焦等緊你

已訂16.4

kit好用係因為zoom得
同埋部X-T2夠快
實際搭枝枝富士都咁好用
至於成像既嘢就真係見人見志
要求低咪可以省返

定焦等緊你

已訂16.4

打算 10-24f4 +35.4+56.2就收手
買10-24就出kit
手持A7r2,睇完又睇,想試XT2,但落唔到手

百記 手已入

下星期飛東京 可以試試手

有排學 有排買

14 f28 10-24 23.4仲有?

想問開連登巴打 測光應該點setting

冇14
1024, 1855, 23.4同35f2

冇14

23.4 35f2推邊支前
沙比掛靴好傷心

冇14

23.4 35f2推邊支先
沙比掛靴好傷心

冇14

23.4 35f2推邊支先
沙比掛靴好傷心

23.4先
用途廣啲

不要再說了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞