Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

最後去左cam2買

嘩 連1855 呢家8290?
痴線

百記做緊9299
足足平一千
咁 分期都唔抵啦咁就

我係http://price.com 都搵唔到呢個價

前幾版有巴打話幫襯cam2買左8350
百老匯個哥哥同我講呢個價肯定無貨
我問左確定有貨做8290先飛去旺角買
百老匯話一蚊都無得減但有64gb記憶卡,腳架,副廠電,mon貼,相機袋送
但始終爭成千蚊,佢enjoy card回贈都係200到

差成千銀我寧願麻煩啲自己買配件

cam2 有無野送?

最後去左cam2買

嘩 連1855 呢家8290?
痴線

百記做緊9299
足足平一千
咁 分期都唔抵啦咁就

我係http://price.com 都搵唔到呢個價

前幾版有巴打話幫襯cam2買左8350
百老匯個哥哥同我講呢個價肯定無貨
我問左確定有貨做8290先飛去旺角買
百老匯話一蚊都無得減但有64gb記憶卡,腳架,副廠電,mon貼,相機袋送
但始終爭成千蚊,佢enjoy card回贈都係200到

差成千銀我寧願麻煩啲自己買配件

cam2 有無野送?

最衰都係你地 不幸入坑
本身諗住買body + 56mm
結果唔小心俾人氹到買埋支14mm

巴打邊到買到14現貨同幾錢
最衰都係你地 不幸入坑

有米
最衰都係你地 不幸入坑

自己定力唔夠賴我地
百記有冇pd sling買?
其實35.4 真係好嘈
開機熄機 睇相真係枝枝聲

得罪講句,影相姐,有乜所謂
如果你拍片既建議你用返1855,有ois又靜
有冇巴打想放XT10 2600收
最衰都係你地 不幸入坑

有米

全部24個月 免息分期
一個月900蚊到 平時好慳錢

好撚癲啊師兄

送左幾多野 介唔介意講下每樣既價錢

機: 10980
56mm : 6180
14mm : 4880
sandisk 64gb 95mb/s : 300

2粒電 +

嘩,每月九百供兩年又真係唔大負擔
有冇巴打想放XT10 2600收

想放,但未有錢出xt20
我想問下買鏡頭係咪有原廠遮光罩送埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞