Fujifilm討論區(19)新手交叉點 23.2定35.4

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
富士post 推得好快

入坑率仲好高。

大撚獲

睇左2個鍾即決定放哂canon 轉會

我以前都係由 300d 500d 轉 x100,我先真正感受到乜野叫可用高 iso,去旅行感受到乜野叫輕便唔駛再揹住舊石一路行一路揼心口,同埋乜野為之攝影樂趣。
用過富士機後就真係不能自拔。
有冇師兄知道邊隻接環可用返canon鏡
搭單問句 有無連登巴打又玩相機又玩車
如果係可以整返個影車團

好靚仔 好帥氣

好靚仔 好帥氣

35.4 唔知搭x-t2令唔令仔
下個post改名 人生交叉點 xt2定xt20

好靚仔 好帥氣

一般般,正正常常咁

識J肯定J福仔

好靚仔 好帥氣

一般般,正正常常咁

識J肯定J福仔

屌出黎, 上年9月先入XT10, 依家出部20仲要咁Hit 真係比著我就等PS6 d frd

好靚仔 好帥氣

一般般,正正常常咁

識J肯定J福仔

女呀

好靚仔 好帥氣

一般般,正正常常咁

識J肯定J福仔

女呀

胡師傅你定力唔夠wor
望實支鏡,俾d掙扎
屌出黎, 上年9月先入XT10, 依家出部20仲要咁Hit 真係比著我就等PS6 d frd

冇辦法,每代機都係早買早享受,遲買平幾舊(當然唔止)玩得水尾就預左要玩遲人一代。
點解支18 mm f2 定價去到81000yen

bic camera 賣緊 62800 yen,圍返埋都要成四千幾。

bic camera 賣緊 62800 yen,圍返埋都要成四千幾。

但係呢支口碑一般,二手價都好低

冇辦法,每代機都係早買早享受,遲買平幾舊(當然唔止)玩得水尾就預左要玩遲人一代。

好似出iphone 7 你買iphone 4 既分別

不要再說了
唯有捱幾年出XT3就換機
用緊18-55支Kit鏡應該出支咩鏡好
直倒我又好似唔需要
但硬係屎忽痕想買
真係窮人多嗜好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞