Hsbc 離岸戶口

982 回覆
100 Like 3 Dislike
Oic....
uk 戶口hsbc 開歐元得唔得?
巴打你hsbc uk開到美元戶口?
我岩岩申請離岸果陣,職員話hsbc uk開美元應該唔會批喎
得,可以開多種貨幣戶口
晌 online banking自己申請
Chf, yen, eur, usd, rmb, hkd current account 都開過
香港果班一知半解 你live 問uk 人地答得好清楚
香港分行果理經紀重係9下9下,我上次去開advance,為咗開us account, 重顧住sell我保險,屌你我走緊資啦on9
去開Advance 都有經理serve?
有呀,平時冇架咩?
thx巴打
等開左離岸試試先
我好耐之前申請,唔記得咗
冇用開 saving account, 唔知利率
我以為得premier 先有
1. Yes if want to use global transfer
2. yes, use ib to convert to usd first
想問開離岸户口,若少於100萬,有沒有機會開到Hsbc 離岸户口……
好似hsbc advance都可以搞離岸,不過要手續費
8舊
自己上網去開HSBC Expat Premier, 最低要求係GBP50000
我都係online交齊野3個星期 乜都收唔到
但我live chat問 條友話佢check唔到申請進度 叫我打電話去問
live chat 都叫我打電話問
但自己英文
師兄係咩戶口
話投資或者買樓就得㗎喇,唔駛show 任何證明。我上個禮拜啱啱申請咗,等批。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞