Hsbc 離岸戶口

982 回覆
100 Like 3 Dislike
不過一個制轉走曬D錢,爽

但朋友說不要選美國,因萬一有事,家人攞返存款要付好多遺產税,故最好將戶口details告知最信任家人,有事可轉返D錢
收到
同問
advance 緊係冇呢樣野
謝謝
想問佢隔左幾耐同你約phone in
我等左成個星期佢都冇再打番俾我,打過去問話要再等等
搞咁耐不如開 expat
當時未有咁多人申請 , 現在應勁多
我online submit左request,好似成兩三個星期
Website 寫可以
有得online submit request?? 係邊個位?
我就咁打去個熱線,然後佢問左d基本野,話之後會再打俾我,但冇左回事。驚佢唔記得打番俾我多d
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
係咪如果premier 試用三個月 呢三個月就算唔夠錢,但都可以免費申請搞uk account
我10月 十零號打上RM話想開expat, 今朝約左九點上中環果頭填FORM, 佢叫我等兩星期通知, 如果無問題就會email 返通知成功, 否則會打黎拎更多資料
開expat 既巴打們, 我想問下你地答咩原因要開? 今日搵左RM 話expat 係for 移民用, 唔建議開, 佢提我開戶要有充足理由, 同埋入息有無話幾多會易批d?
網頁版俾埋理由你揀。我㨂左呢幾個
如果親身去uk 有冇機會開到hsbc uk(有地址proof)?
冇premium
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞