Hsbc 離岸戶口

982 回覆
100 Like 3 Dislike
請問你用乜途徑申請?
我剛轉了做premier,應該搵香港rm幫手搞?定係expat online填表最快?
用 e-banking 禁粒制就升到電話都唔洗打
見唔到有制,upgrade 果個制入到去話未能處理請去分行
我上個月都係上網禁粒制就轉咗 等一個星期就收到 ATM card
有呀 可能係因為咁
大家會選美國定英國?

利申無錢,命就有一條!
佢要收到 invitation 果 d 人先可以 ebanking 升
平時果個位係冇得撳野
約station喺總行嘅expat人
美國聽講有遺產稅?
星加坡ok 嗎?
我想想下都係星加坡好啲
我7月時開,等三個星期咋.....
平安話要收回境外戶口
咩意思, details?
你要咁做 ok fine 我咪即買張機票去當地買一個物業

英國脫歐在即 英國人多謝你這位5毛幫手托巿 代英國多謝你
英國亦唔係只得一間HSBC
你咁樣亦唔會幫到支那銀行
白痴
近日脫歐 英鎊滙價有不明朗因素 仲有物業巿場面對脫歐 你認為有無影響?

如果上面這位5毛講的出現 咁有英國戶口的人別無選擇 唯有一係買物業 一係轉銀行 前者對英國物業巿場有正面影響 這是合理推論
強如美國 都唔可以迫美國大企業把存於海外的錢調回美國

點解平安只係一個股東 可以咁做 一間打開門做合法生意 存戶開海外戶口 有咩問題 我如果有老婆仔女係英國住 有咩問題? 何時變成連海外的錢 都可以外滙管制? 你支那境內控制自己就得 合法存海外 做生意 有咩問題? 如果係咁 好簡單 我地咪轉去巴克來囉
有本事就叫北京炒撚咗林鄭條仆街 今日香港搞到咁 就係習小學雞 無知 搞到民憤 仲要搵條5毛出來阿支阿左 炒撚咗林鄭同佢個仆街班子 咪一了百了
屌佢老母 為佢林鄭一個累全香港 屌佢老母
巴打可唔可以cap個screen係邊度online做。啱啱up左上去Premier。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞