Hsbc 離岸戶口

982 回覆
100 Like 3 Dislike
會有個welcome電郵
自己香港rm也可以
你應該係去3樓,話有expat premier , 要升級香港做Premier
係咪堅, 唔想再比hsbc rm 鳩多鑊
我係香港premier
然後直接搵expat team開expat premier

本身我都有英國普通戶口
呢期我搵international banking升埋做英國premier

與此同時我都叫咗自己香港rm幫手改expat做home country
我好似Quote 錯左
我見有個巴打話佢自己香港係Advance 但有expat premier
我見滙豐網頁依家做緊upgrade上Premier有3個月free。唔知趕唔趕得切3個月內開埋Expat,再將home country轉過去?
利申:夠錢做Expat Premier唔夠錢做HK Premier
你不如打電話俾香港Advance,叫佢upgrade你上Premier。佢依家做緊3個月free,冇理由唔升你。
屌, 我一鳩轉晒d 錢過 expat 1m+, 而家hk 得返幾皮, 會唔會唔show 我
有bno
會唔會可以免proof?

怕遇著個RM 問置業資料問到好深入反應唔黎
視乎你搞expat有幾快. 我就大概半個月多啲.
3個月應該夠嘅.
搵expat嗰邊幫手囉.
點會唔Show你 你係100% 合符hk premier wo
假如我既香港Premier係單名,可唔可以開聯名既Expat?會唔會要香港搞左個聯名既Premier先?我本身已經有個聯名戶口。
同埋我想係ebanking自己開Expat,係咪只係開到單名戶口?
剛剛在分行問過,而家開uk或expat要等三、四個月,但個RM好似拾拾地,唔知真定假,另外如果有BC, 唔知直接在英國開得唔得,有冇師兄試過?
打去總行問expat人?
啱啱打去Advance熱綫升左做Premier,free 3個月。真係要快手搞埋Expat,驚3個月趕唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞