Hsbc 離岸戶口

982 回覆
100 Like 3 Dislike
同問。有冇最低存款
Online開
利申:只晌 uk 開過 current usd hkd yen euro, 冇開過 savings
香港有 premier 就得,英國唔洗保持5萬鎊
睇返原來係International Banking Centre, L6, HSBC Main Building,
即係6樓,其實同expat 有咩唔同
我都係開美國,已經交咗文件,等佢哋做嘢。
暫時開咗CS
開緊hsbc US
大家開咗幾多個?
一樣,都係開咗CS. 開緊HSBC US.
係呢兩個,冇再開其他了.
報告,成功鳥,收到token.
我就advance account 姐⋯
佢個multiple currency 係個e banking add 落去
Uk adv 只係要gbp 10500 or 1750 per month
英國一樣有
除咗俾配偶,其他人稅打得好重
請問點開advance? BNO得唔得
約左下星期去旺角開UK hsbc account. 要帶齊ID /passport/ address proof .想知到時會問d 物野呢.
我諗你搵定一個好理由會更好
佢無係電話問你野?
UK adv可以就咁擺錢咩?
You can apply for an Advance Bank Account if you:

can pay in £1,750 or more each month (or at least £10,500 every 6 months)
唔使去總行咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞