(突發)航空公司 民航處 機管局講大話

1001 回覆
1769 Like 5 Dislike
依家去緊機場試下同佢理論下,但HX機睇黎係兇多吉少
所以aa點講都係有責任
仲有機未轉status就叫人走
賠個免費reschedule
佢俾你reschedule airline覺得已經負咗責任
其他嘢 佢俾張信你 去同保險抝啦
好肯定機場APP同水牌已經信唔過。

利申:睇住班機cancel變最後召集再飛
本人剛飛泰國,親身fact check。水牌寫冇,去terminal2可以照入,航班仲要係正常
今日我地的確係中咗計,機管局刻意推班旅客去同我地嘈
依個咪就係個問題
佢一路寫住cancelled撚啲客,再突然就飛走班機,同埋未必有賠償...
咁撚狗
你放心 唔會 airline係好清楚班機有冇cancel
頭等有專人湊 同埋
未FC facebook有Ground Staff 講尋日一直都帶到人入去上機
講真 幾個 有幾難
唉 知係局 下次就不要再阻人登機 醒少少
佢賣咗你呢個客啦
佢應該係自己聽日食唔到
幫你reroute咗
係 要揾記者問
不過都問唔到乜
佢都係話 咁暴徒block咗checkin 同 入口
所以為咗旅客安全 我地決定清客
至於禁區未受影響 所以營運繼續

所以 尋日塞機場嘅巴絲
你地冇令機場停咗operation
只係令本地乘客上唔到機
你地俾人漂亮地過咗一大棟啦
去到最後 佢賠多張心意voucher
我建議受影響巴絲 入小額錢債告HKIA
我建議受影響巴絲入小額錢債告HKIA
係佢嘅問題
建議入小額錢債告HKIA
文宣就打 HKIA LIAR! YOUR FLIGHT WAS DEPARTED YESTERDAY!
係你地唔入去要入左嘅手足唔夠人出此下策
係邊個過邊個一棟?
又話升級要癱瘓機場,但又屌人唔和你飛
因為果陣個個都以為啲機比人cancel曬囉
咁咪冇飛機要起飛
所以覺得冇曬staff
我都聽到 手足們同d遊客講話海關果d都唔係到 即使比你入左去都過唔到安檢之類 到最後都係上唔到機(當時情況)
AA 賤招
個board show cancelled
但其實好多機係有飛到㗎
識人喺airline做
已Fact checked
唉,有咁多行內意見都當人9up,有興趣就爬我啲文啦,無興趣就當我路過。
依兩日成個機場食曬屎,如果你地矛頭仲隊落去,
下次睇下仲有幾多機場人撐
諗下下次三罷少左aa cad會點啦下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞