(突發)航空公司 民航處 機管局講大話

1001 回覆
1769 Like 5 Dislike
未必
只需你地阻住遊客
旅客將怒火對示威者
佢地成功了
佢淨係唔想你地local客入機場
咪對內講cancel 咁你地啲客自然就走
transit客 cargo 喺禁區 照做

等如佢要封金鐘
唔俾人入 但裡面繼續轉到車咁解
你同人講金鐘close 咪冇人去搭 但係裡面正常運作
有上客
唔多講了,眼訓
個水牌寫住check-in..?
之前係咪咁
仲有airlines無同啲客講取消,係叫佢地入到禁區就得
言下之意即係入唔到禁區咪no show
咁黎左機場啲旅客咪就係俾佢玩9囉
App 我的航班可以睇到,似改反正常資料
聽你咁講,即係而家可以定勝為..
成個飛機水牌話飛機cancel晒其實係航空公司話事,AA根本聽航空公司話咩就咩?
咁最後取消晒啲飛機空機都要走啦,又唔知點解有啲客入到禁區,就俾埋佢地上機啦咁
咁因爲話咗cancel,賠唔賠就係睇間航空公司既T&C?
因為啲機根本無取消到,大家散左水佢咪改返個app
咪又係返番square one: 一係aa一係cx講大話
你個解釋幾好,你睇黎明講乜,你接力
大家屌人記得善用不推文功能
請各位踴躍啲打分化撚
重要野,要推。永不離棄義士。核彈都唔割。保持謙虛,行動大膽
試著說 Hit and run + Be Humble。不要說 Be water
- 游擊戰為主,路障戰,陷阱戰,遠攻戰,3方配合游擊戰
- 與警狗保持長距離防線,防止狗突然衝擊,可以安全退後。
- 短期防守,絕不長期守。
- 如果見到警狗開始佈防,就要立即全部人轉場地,令佢地on99咁浪費時間
- 如果沒有辦法反擊畜龍或水車,不要等待畜龍或水車出現先退後。一見到佢地身影,設路障或陷阱後就立即退後。
- 絕不硬頸,不能硬碰,更不要企硬對峙。
- 不留戀任何戰線地點,要流水式打擊,打擊完就去下一個目標。
- 聽同伴意見,不被捕為主。
------------------
光復香港,時代革命
812係好不尋常地多人入去
單係巴士 龍運做到自己唔夠車用
九巴識揸車、識郁車嘅都踢曬佢地去機場
成個交通冧咗
巴士喺國泰城要揼客
冇人番到工 冇人接到更 冇crew 飛到
向好嗰面諗 真係冧撚咗佢
佢真係冇諗過會有上百萬人一齊入去

但係
我真心覺得佢係認為有人會衝禁區 或者想開波
個time line可以睇下我上面打啲野
好多airline有機到左香港,就算吉機都要走。
airline上左fids cax
佢就要按flt cax去食隻鑊
事實上我覺得aa依步做得好好
今晚開會講有個case
有個越南啊婆有癌症,要去美國醫。但佢尋日flt cax無visa,只可以係as過夜。
依家外面入唔到as既客可以當cax賠,以我所知cxcahx都有免費改。
入便既又有得走。
如果今晚lax又無得走,我覺得個越南婆應該就死係機場
咁如果咁話取消目標係唔想local客入,但最後就照飛而無賠償,咁咪即係撚9個客囉?
真係要搞大佢 好過分
個比喻唔岩下話
應該係
佢話關左金鐘站唔會有車俾你上
你見無車搭咪走
點知原來根本無關站
你無啦啦要用多左錢多左時間去第度搭車或者行路
你屌唔屌?
水牌係航空公司上,點唔作準
香港國際機場唔係得國泰
都話有其他airlines講左乜都唔賠
岩,做agent都應該試過改fids,唔係咩高深野。
但有飛中東既飛機的確取消
全部airlines都可以改?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞