沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
俾架救護車走,唔俾警車走,咩原理?

有個人明搞事,想整反架私家車?
架私家車係狗車黎
oic
所以我話最後結果估唔到,講明和你飛,最後騎劫變成阻你飛
而家係機場班示威者柒攞!聽日再有人去機場示威,軍政府大條道理話保護遊客,唔比你停留
聽日就唔去啦要出奇不意
【彭博】-- 川普政府將把擬對部分中國商品加征的10%的關稅推遲到12月15日,繼雙方進行了自近期緊張局勢升級以來的首次對話後,展現出美國立場有所軟化。

股市受此激勵在周二大漲。

美國貿易代表辦公室周二發布聲明稱,部分關稅仍將按計畫於9月1日生效,而「部分產品將基于健康、安全、國家安全和其它方面的因素,從關稅清單中刪除,不會被徵收10%的額外關稅」。

「此外,作為美國貿易代表辦公室公眾評論及聽證程序的一部分,決定針對部分物品的關稅應該推遲到12月15日,」聲明繼續寫道。「這一類產品包括,例如,手機、筆記型電腦、視頻遊樂器、某些玩具、電腦顯示器以及某些鞋類和服飾。」

大約2500億美元中國商品已經被徵收25%的關稅。

根據美國商務部網站發布的聲明,中國副總理劉鶴與美國貿易代表萊特希澤及財政部長史蒂文·姆努欽在周二通了電話。雙方計畫兩周後再次舉行電話會議。

原文標題U.S. Delays 10% Tariffs on Some Chinese Imports Including Phones

欲联系记者请洽:Jenny Leonard 华盛顿 jleonard67@bloomberg.net;Shawn Donnan 华盛顿 sdonnan@bloomberg.net

欲联系英文编辑请洽:Brendan Murray brmurray@bloomberg.net, Margaret Collins

For more articles like this, please visit us at bloomberg.com

©2019 Bloomberg L.P.
咁樣送幾個頭比人, 班狗都知係機場唔可以亂用武力, 唉
呢班衝衝子真係豬閪黎,迫人割蓆
點撐呀呢鑊
班狗知全世界影住, 有人喝就識得上返警車
有勇無謀,真心無眼睇,都係準備定移民算
班狗識做戲, 屌你老母, 扑爆人頭識得即刻幫佢包紮
屌你老母
個人嚟講,基本上最穩陣方式避共
港女高潮完嗱
[機場入]鬼佬:我屌你班示威者 零同情
https://lih.kg/1464417
機場做咩搞到咁大鑊
仲諗住個公安未必搞到咁勁 點知出到成堆狗
而家班狗只係忌憚樓下抵港層仲有遊客
如果唔係入左去血洗啦
原來拎左支左輪出黎指人, 呢下真係打左衰牌都有返d野比香港人
而家就係睇邊個柒啲!
聽日靠777出黎9 up救淡友
劇本本來都好好地, 又俾毅進仔演爛左
有狗用左輪指人?神助攻wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞