沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果個隻係狗, 算唔算割蓆
我只能夠講,一個群體既人既水平,決定左佢走得幾遠

我入連登唔算耐,但我認真睇既post只有沈門,呢度既人水準高。但離開沈門,群魔亂舞。我冇咁偉大,要走去教化邊個。我只係想搵一個能夠互相理解既群體去溝通。

而我必須講,如果要靠連登仔打贏呢一場仗,我真係覺得天方夜譚。水平太低。一般user根本係分辨唔到各樣意見邊樣需要理邊樣唔駛。我承認我係極之elitist既人,但連登真係無法說服我去服從群眾智慧。

而家只係有人比連登仔柒好多咁解。林奠志大才疏。所以至俾你地take到咁多advantage. 換個韓國瑜黎做特首都夠收你地皮。

所以,唔好話咩勸唔勸,我唔恨做國父,佢地想點咪點。做衰左唔好賴和理非割蓆,係咁多。
減少自發系列遊行 民陣做返和理非遊行針對返訴求 市民做返中信元朗爆眼文宣 落區播片派傳單 要整理返兩個月的事
金毛以前出現過幾次 (好似係)
希望有人起到佢底
https://lihkg.com/thread/1463735/page/91
隻紮辮狗比現場既人講,
佢一開始就用不割叫人圍住個條友, 再不斷叫人屌佢大陸仔假記者,
想人地跟住佢屌, 自己屌完就郁手, 再係咁講其他野想起哄
71真係估都估唔到個輿論會係咁
不過呢度各位師兄弟嗰時都講過唔會次次都咁好彩
今日就係考驗大家嘅時候
呢場運動中,最多retweet係616大遊行人潮自動分開比救護車過嘅video,摩西分海咁,贏得全球同情
和你飛係和你非
勇武都係得勇武
你自己唸真不割𥱊嘅原意係乜

點解佢係狗就割得?咁即係我出去打個first aid你就唔撚割?
唔係自己人點解會有割蓆呢個行為
如果班衝衝子唔能夠清理門戶,必須割蓆
呢啲佢地自己要諗掂佢,我冇可能明知你入面有啲人專做啲損害成個運動聲譽既事,你唔處理而要我盲撐
有TARGET既行動, 狗+黑比較容易騎刧.
只要做花你個TARGET, 搞尐黑人憎野就成功.
連登勇武需要有人做紏察隊,
專識處理混入既狗
封左p牌都係咁,我開始覺得自己變緊港豬,開始唔想理
打記者救護係道德底線不能僭越
做左同老共有咩分別

越過底線就核爆都要割
呢場運動唔需要負資產, 唔係泄憤, 係爭取
為犧牲者堅持, 一己私欲凌駕大局基本上係失敗
啱。
將件事推到極限就知個概念係咪apply for all
老強割唔割?
打first aid 割唔割?
兩個互打割唔割
兩個互打兩個都唔割即係點?

搞清楚理念
搞清楚底線
條底線可以好底但唔係無
就算烏克蘭會殺番政府
會唔會老強對家?
咁即係我出去打個first aid你就唔撚割?
最尾呢句先係重點, 衝既佢地想點咪點。做衰左唔好賴和理非割蓆。
呢個先係真既不割
依家最擔心嘅係勇武前線唔識檢討 自我割蓆
最後和理非變番港豬
不割蓆唔等如不檢討
安師兄正確
你咁問完我會唔會當你自己人?
唔係著左黑衫戴口罩就等於自己人, 而係睇你做咩先會比人當係自己人
相信一直有人各方面推動唔同既野
經過今晚好難保會有阻礙或停止左進行
聲譽失去容易建立難

如果衰左, 會唔會有多5年俾你回氣再黎
可能無, 可能就咁一世

成日話對得住手足, 如果唔係鬼, 係自己人做
我肯撚定佢自己毀左手足而唔係救手足
呢類咪係外國趁亂打家劫舍嗰一類型囉
都係成個運動既負資產
示威者同老人家一樣,有好人,都有壞人
壞既老人家,我地一樣唔會尊敬,示威者亦然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞