沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
師父識風險管理,琴晚夜期一定沽左黎對沖博反彈嘅好倉
一定係受師父聖名吸引嚟睇post
Mon post 嘅留個名嚟啦,唔洗怕羞
師父會好好照顧新入門弟子
夜市穿埋麵仔個底
港股家陣唔想再投資,主要係因為法治已死,生命財產冇保障,一個軍警地方,研究佢嘅股市係嘥鳩氣嘅,股市隨時可以走樣冇哂規則,總之方便政權高層cap水就得,投資嚟把撚,有嘅蝕得起蝕哂撚就,冇嘅唔買
一毛工時長,收入少,唔入嚟跟 cfu 學投資,點樣發達?
原來我記錯咗,師父真係好勁
佢周不時都有o的袋底牛熊
今日先login firsttrade個戶口熟習吓,好似冇手提電話app提供,得網頁

下星期會投錢入去,今個星期唔搞住
大撚膽,敢睇少師傅
屌你老味我要走去做五毛同狗嘅話,我一早撼頭埋牆死撚咗佢算
如果推論嘅話,今時今日可以亂砌生豬肉,狗對住全世界講一啲自己都唔信嘅嘢,咁乜都有可能

會有機會反彈上去嘅,3個月先加3000億,咪逢高減持,唔彈食住息先
點解搵唔到?叫乜名?
師父係咪被東網當condom?唔見師父去騰訊踩場live,連大敵出業績都冇片出
callnowyeah
要圍東網
琴日試左 唔work,應該係本地人
我同你講,騰訊一定大獲張gif
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞