沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
割𥱊囉 所有勇武都係鬼
又係從後打一個咩都冇既女性 人地用拳頭圍下你救走返個女仔就用槍又想點spin 又話示威者好危險? 棍都冇支wo
拆鬼, 呢D講自身自律
小不忍則亂大謀
成大事食屎都忍

忍唔撚到衰左咪賴屎賴屁
0010,機場一段影片清楚顯示,一名防暴警無理進入推倒、制服及攻擊一名女途人,然後眾多人士上前反抗搶回女途人。途中防暴突然拔槍制止。

https://mobile.twitter.com/Birdyword/status/1161299001414578177

#現場情況

用呢個洗皮囉
唔好吓吓咁啦,勸一次就聽嗰啲就唔使你勸啦結果又係一班人圍埋叫人衝衝子,同割咗有咩分別呢個世界唔係個個好似沉們咁理性同識分析,真係要多一堆人出黎勸

當然勸到火就一定有,我有時都好火,但無計,教到一個得一個
由鳩佢喇,根本只係想同狗鬥,乜柒5大訴求無關嘅,最終民氣消散
準備開沽 師傅同船錢如噴泉
冇大台,滲透係必然既事。佢地根本都冇揸緊一啲原則去判斷形勢。只要你本身有一個堅定既judgment,至可以抗拒任何滲透
由被罷工只係阻香港人 升級到被停機阻全世界
我就覺得已經接近玩完

而家係得番睇美國做嘢會做到咩地步
[url]https://www.facebook.com/HA-Secrets-731331330322257/?__tn__=kCH-R&eid=ARAzianDfd_I6SE3qnWN-mdt7HnFBCqRPNb3TKmzF8PtWcvJA-UhUygfCBmTPL0P34SVMOkJaZ145KzZ&hc_ref=ARQz1NTsv4-ZzUlVA7-BuMJfJSEXht1uoLcQy_smTlZs4sxS8GLNxurYXXxj7w5k9Vk&fref=nf&__xts__[0]=68.ARAgYe4OLC0godpB2l56aekEqKaNEAkw-33wzIt4rrNxHgi9tXb6Hlfn77CCfYM0d0d_fYPBUzSd1xilTmvnZjbJiIgqRwAc-mXR99WIbYb73vLlmoFPkPbQg9sw0kgx73I64zPOmTnahUJ-Gtq3T3Aq-pJtdh7ppwCeW5E2SDlgzrKSutGyH24UAoXA1D7qEtbostp17c-JfRSDI1ufcAkI68A-IGgNCPHeAJiLW8-0B-ihfjjZm1eMtCtbPfgkNeP0MDRMzES2zUiZv4wmDC-ahSrFdjZh1XzDwDfMBNuFOjRLK5Th5PzrizuU8El4e633x_a84WyYc7lsmuXeuDu5mVPvy186_okD3lPeyvrAOaiph16tUMXGimT3vw55Roe4PbG4N4DmnEKEkcqnOlxnMjlGywnAbpOEo12IpXUeJalgmT0moWM5huOVReRxT--_Pp4kNd4ndM4AS01BSUqS8X1RoBgwlMlhm7oMpR2UbbKBNKXFG4O8epwnIoWJVJ6M0b1AmhvhgTAK4w[/url]

NDH 流言澄清
Fact checked from multiple primary source:

NDH 1B / 1C Ward
冇收過cord compression
冇收過fracture femur
只有一位fracture humerus而且已經做左OT
其他既義士大多都只係neck pain
無大礙 可自由走動

有警察有嘗試阻撓他們聯絡律師
但亦有警察都比佢地打電話

同埋已經有人幫佢地搵左律師
但有冇見 講過啲乜
我地就不得而知⋯⋯
所以大家放心
佢地大致安好 有得食有得訓

admin: 請留意, 近日有人有組織及有目標地開新戰線 - 假消息戰.

1. 制造假消息. 令到日後再有D 嚴重受傷既消息都會比人歪曲 / 質疑.
2. 放人入各group 收風 + 放流料, 互相質疑, 分化行動
3. 放人扮遊客 / 示威者, 制造畫面作文

大家聰明既香港人, 小心唔好再亂share info.
幫手keep clean information.

另外, admin 警告作文, 消費傷者既人.
你現在同全體醫護人員作對.
依家唔係你既年代, HA Secrets 團隊有龐大網絡做fact check. 亦有大量良心同事投稿幫手fact check.
我地唔需要HAHO大台 , 我地HA Secrets 都一樣有得放消息.

如果你打算挑戰整個醫管局,
我地會全力捍衛我地既病人.
你注定會失敗. 然後比人用完即棄.

今日啲流言話好多人受傷好嚴重,應該係配合今日機場嘅事!
成個時事臺睇多兩眼都出事
拉跌咗就即刻收棍
「如果係外國開埋槍」

我就唔知你隻咩眼睇到呢條片係警察用過份武力
鬼係難攪,但我仲相信奸有奸輸
太多鬼
打first aid既一定係鬼啦,衝衝子雖線衝動,但仲有人性
更多上咗頭嘅人
係,奸有奸輸呢句,呢兩個月都試唔少。
Rule of engagement
唔跟就拉番落黎先
拉落黎唔代表覺得你係鬼
拿 所以仲邊有得唔割𥱊
中間細單已經唔計,呢條5穿1你話幾難先中到
和你飛宣傳係本意,有個額外嘅bonus港共自己停飛,心雄忽然變成阻你飛,到發展到開拖各樣

咁當初唔搞好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞