沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
https://www.facebook.com/inmediahk/videos/378597189522848?s=754475037&v=e&sfns=mo
【獨媒直播】立法會民主派回應機場事件
泛民個記者會回應得幾好
有關會員帳號保安問題 2019-08-13
https://lih.kg/1459855

ll
注意膝頭
睇見藍屍咁團結就心up,發佈假消息比人督穿就用另一個假消息cover,再柒就扮唔知扮睇唔到扯開話題,廢老藍屍人地講乜就信乜,再渲染其他廢老,人地槍頭一致對外
係,忘記咗講,加磅到5-10帶腰封護膝,慢上慢落
不割
示威者表現克制,不存在過度武力,雖不完美,仍有改進空間。
612 721 811
五大訴求, 缺一不可
警察官腔精選 可以活用嚟回覆藍屍質疑 避免泥漿摔角

實際情況同影片所見未必一樣

示威者表現克制,不存在過度武力,雖不完美,仍有改進空間。

現未能掌握足夠資料,有關人士願意提供資料會好樂意。

疑似示威者用嘅係疑似拳頭接觸疑似環球日報記者, 片段質素實在太差, 大家要搜習更多證據,先可以下判斷

無有關資訊喺手

自己並非「彈藥專家」不清楚催淚彈過期會否失效或對人體造成傷害。

使用催淚彈有既定程序及嚴格規管的指引,不會構成人身安全問題,

現階段仲係調查當中 唔係可妄下評論

我手頭上無呢啲資料 唔敢作實答你

佢唔係現場出現就冇事 去得果度就可能有呢啲風險

做法不完美,但可接受,要改善

而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查

在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開

電光火石之間 前線人員難免要即刻做出啲非常決定

香港人沒學過抗爭 難免掌握不好

至於個別事件我需要返去做一個詳細嘅調查先可以答到你

確實時間就...我只可以答你盡快

這一種是仇視 是對立的心態 對香港完全沒有好處

暫時手頭無資料 你問番記者先知
source

港男大戰大陸妹 活學活用政府官腔
https://lih.kg/1470112
\|/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞