沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

呢句個效果係i am watching you
唔好以為我唔知

圍打單野,割就割硬
割字好恐怖咁,但目的係凝聚大多數人

818就算自己會出,身邊少左個就計少個
相信有班係會動搖
話有鬼唔係割都比人車輪屌 都係過一排冷靜再講
Everyone should be water
大家唔好將打first aid果個同勇武拉埋黎講咩割唔割
我相信勇武手足係唔會打記者first aid
打first aid呢啲唔係鬼就係本身有問題
將一個唔代表到勇武既拉埋黎講割唔割, 根本就係亂入勇武數
話口未完,唔洗狗隊清場,法庭頒令
班勇武手足個個兵兇戰危,突發場面又多,唔似和理飛咁安全
更加唔似你地咁可以坐係電腦前面咁冷靜去分析
就算係現場俾人煽動到都絕對可以理解,所以先有核彈都唔割呢樣野(雖然我唔多認同)
所以唔好有咩事都入左勇武數先,我覺得真正既勇武手足係唔會打first aid同記者
客觀事實,一係鬼一係示威者
理得你係唔係勇武

你將呢班人排除左係群組入面本身就係割
唔好有字詞驚恐症
問題點知係示威 入去食排隊食野都唔得?
普通市民唔會諗咁多
冇跟得咁貼嘅和理非睇到啲片段第一印象就係勇武做 呢個好難唔認
客觀結果就係和理非有一班可能動搖 有一班可能要重新諗吓818出唔出 最後又少一日回氣

我哋依家有嘅支持唔係奉旨 做錯一件事未必咁好彩好似師父咁溝無限注就可以溝得淡
你分真勇武同假勇武已經係切割論
一直講緊割走僭越底線既人 明唔明
入去睇戲得喇掛
人數問題,和理非未必敢出嚟!
如果係咁既可以接受
經過今日和理非唔會去機場啦
都可以咁講,但法庭頒左令就更加唔會出!
要睇818了
你唔認同嗰啲就係鬼
要你都likey嗰班先係「真正」乜乜乜自己人
咁唔叫割𥱊叫乜?
訓醒周街坦克
法律觀點不嬲就係「有合理辯解」
如果唔係想拎個士巴拿喺身點解要係汽車維修員?
我想溝譚仔阿姐

I go to work by tank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞