沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
點樣先可以令到班細路應用到佢哋通識科入面嘅「多角度思考」落個運動到?要每做一件事前都站係受眾同埋對家個角度諗一諗
On9,我有留言D人就圍埋嚟屌你冷氣軍師,一句兄弟爬山不分不割,依家就係要攬炒,就係要以眼還眼,就係要癱瘓機場,又話唔好唔記得被人拉個班手足,被人射盲個女仔,佢哋等緊我哋救,又話文宣無用,少部分D遊客意見唔重要,同D盲毛講嘢無分別,依家講緊點樣做好個運動,根本溝通唔到呀
咁佢哋又真係唔會忘記俾人拉嘅手足,因為好快會一齊入去坐,齊上齊落嘛,都幾值得敬佩嘅
泰國準備派c-130撤僑
https://lih.kg/1467507
開始黎料
睇有冇第二個國家跟住做
今日柒婆容光煥發大屌暴徒,危害外國旅客安全,將各國嘅旅遊警告賴落示威者度,又贏
問題係勇武依家無拎住不割席就無制約
無制約就變左要睇勇武裡面智商最低個個去做智商下限
結果就係無下限
其他勇武亦被不割席拉左落
你睇番黑警就知
點解變成咁就係黑警無制約
理論上你要有行動守則
有人超出行動守則就要clam down佢
咁就有鬼都無用
民權監察等等組織一直話差佬點點點對示威者記者等
依家個套唔係全部但都可以調轉槍頭對應琴晚捉鬼行動

自己諗, 每次要花唇舌去補救等於原地踏步
對家係你照妖鏡, 要有原則有底線
因為今次依壇嘢,民陣818 上街人數唔會八十萬人
外邊我唔會屌,已經覺得屌嚟嘥氣,推post 算
我幾可去cc台,有沈門兄弟開post勸,我都好言相勸,解釋原因,啲撚屌就屌人冷氣軍師,講撚到人人冇參與過,成個運動沈門由和理非到走去前線都有,出錢出力,屌佢老母點解冇資格出聲?
同埋,坐冷氣房冇出過街就冇say?where is democracy?where is freedom of speech?
講起就慶,佢老味,口渴派水,冇飯食派飯券,口罩鹽水一箱一箱抬過去。唔好講到我地冇份咁,頭盔豬嘴全部都係錢黎。你地打完交,俾人拉,勾擔保打官司,邊個出時間出錢?612個基金五千萬呀,你去邊度搵班傻鳩捐咁多錢俾你隊鳩個政府?都仲未計登廣告嗰兩球美金。唔係你去送頭就惡哂,三軍未動糧草先行,冇香港人咁樣掟錢,你地啲頭穿撚哂啦。我買野捐錢,我都係喺自己生活費度搣出黎,有血有汗。
首先勇武唔好覺得連登嘅係”冷氣軍師”先
你覺得有冷氣軍師即係覺得”前線”比較高尚
咁只會令你聽唔到人地講野

仲有就係前線見到其他前線做緊完全violate
大家一直相信嘅野 例如尊重first aider
識唔識制止?
屌人冷氣軍師鍵盤戰士個啲
多數係狗扮人
有啲就係就弱智
目的就係撩興你令你唔再同佢討論
少左一把正常人嘅聲音
咪更容易帶風向撚班細路囉

出得聲我就會堅持到底
因為如果我燥左,或者我收聲
都係我輸
台灣旅客 今日機場經歷 大家睇睇
https://lih.kg/1468664

人哋睇得幾清楚,外邊班熱氣勇武捨得醒未?
沈門一眾師兄弟同外門同志不需激動,聽下革命祖師爺毛主席對革命經驗的睇法—《要團結一切可以團結的力量》

(殘體注意)
犯错误是难免的。谁不犯错误呢?难道帝国主义犯错误犯得少吗?算账总有正负,对错误即负的必须批评,成功的经验即正的必须保护。错误往往是由于经验不足造成的,马克思主义总共只有一百多年的历史。错误是一定会犯的,各个国家的革命和建设都会发生错误。中国将来也一定会犯错误。认真一些,就会少犯错误,少犯全国性的错误,即使犯了全国性的错误也会及早纠正。

所以批評錯誤,總結成功經驗,認真研究自然少犯錯誤,犯了錯也可以及早糾正,毛主席的話是有道理,大家可以一同學習。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞