沈陣營第二百五十期 - 師父和你飛開淡倉

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

入門手印

沈門最高指示

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

月供撚必睇: 師父月供錦囊

必供名單 - 發達冧把

斷供名單 - 跌錢冧把

入貨忠告

大宗商品操作,還看師父

2019近照

沈門墨寶

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。
上一期post

沈陣營第二百四十九期 - 沒有股市、只有暴政
https://lih.kg/1452086
push
612 721 811
其實樓王講得岩,P牌風向由7月開始就黎料。連仔新政策仲係針對唔到P牌整風向問題
個公安會唔會去北大荒勞改
\|/
今日好彩,唔代表聽日病隻公安比人捉到
居安思危,而且依加都唔叫做安
要做好自己,咪比位人地入
所以到依家都冇人搞清件事係因為呢班狗起定係點, 就唔應該用責怪既口吻黎講在場既黑衫人, 香港人唔係真係咁蠢
唔係怪責佢哋, 係要諗清楚後果先行動

今日捉唔到公安就示威者食哂
點解要take 呢個risk? 明明外國都支持緊自己, 都聽到香港人嘅聲音
只係班搞有心搞就好易成事, 或者有一小部份人係好易受人煽動, 就等今晚先出面係咁開po講下

每個人既背景唔同,都會有唔同既取向,例如有啲可能本身家境真係唔好,心底裡其實有少少仇富心態,有呢個機會就會想呢班中產嚐下苦頭,佢地冇可能理性分得番開
公海post話件公安走左點做到
嘩屌個標題
\|/
有左膠放咗
未走呀,包圍緊
大公報就係做得柒,學連登起底用於外交上,孭撚咗大鑊,家陣美帝國務院咬住支共唔放,一件蠢事就可以全盤改寫局面,就係咁

而家呢度咁紅,如果冇組織黎搞事先係出奇
黑警邊緣人
同埋要搞清楚一樣嘢,我哋表達嘅意見唔係割蓆,係想大家做好啲,想增加大家贏嘅機會。
用呢個問記者會班狗, 等班狗答你話正常人係比人圍個陣都會驚, 想走, 就兜返去話示威者比警察圍都會驚, 點解個陣就會比你地話係襲警
其實放咗佢佢仲大獲,兩邊不是人
屌又有人放流料仲上埋熱門
連狗收得政協錢點會同你捍衛自由呀
咪同wiki wong一樣 day one就只係一盤生意
要等今日呢場平靜返先可以做到賽後檢討
返上去要被消失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞